sv.onlinewebcreations.com

B2B online lovar att vara den stora tillväxtmarknaden. Så var där, den andra upplagan av Emerce B2B Online, den 18 juni i Maarssen. Det senaste tillägget till programmet är Paul Everett. Han vann priset för bästa B2B-marknadsföringsbyrå i England med sin agentur The Marketing Practice i 2013 och 2014.

Everett under B2B Online ger sin syn på de stora B2B-marknadsutvecklingarna, de gör och inte och de bästa strategierna för framgångsrik digital handel.

Andra talare är Stefan de Croon, e-handelschef på Wasco om omni-channel B2B-handel, Rozalinde Kriens, online-kanalchef på Ziggo och Hans Snel, marknadschef på Royal HaskoningDHV om B2B-strategi.

Förutom ett starkt innehållsprogram erbjuder B2B Online massor av möjligheter till nätverk med kollegor inom B2B-marknadsföring och handel med företag som ABN AMRO, Ahold, Boekel, Bol.com, Cendris, Damen Shipyards, DNB, Dura Vermeer, GITP, IBM Nederländerna, Imtech etc. Innovam, KPN, Menzis, Nuon, Ormit, Pearson, Phoenix Contact, PinkRoccade, Rabobank, Raet, SAS, T-Mobile, TNS, Unilever, UPC, Van Gansewinkel och Vanderlande.

Top