sv.onlinewebcreations.com

"Vi väntade medvetet länge på att släppa en app för att få tillräcklig inverkan för återförsäljare", säger regissören Jelle van der Bij av Imbull, företaget bakom Actiecode.nl.

Hundratusentals holländska fans av Actiecode.nl kan nu ladda ner iOS-appen från deras favoritrabatt och erbjuda webbplats. Den nya har lämnats in och väntar bara på godkännande för publicering från Apple i App Store.

Van de Bij: "Vi börjar med rabattkoder och kuponger i appen, inga erbjudanden. Och då bara från de välkända stora skovlarna. Erfarenheten med den här appen utgör också grunden för de planerade lanseringarna av apps för Kortingscode.nl och Flipit.com. "

Tidpunkten för lanseringen är quirky. Var många online-medieföretag ville få en app så fort som möjligt väntade Imbull tills det var kritisk massa på konsumentmarknaden. Detta gäller både enheterna själva och den specifika efterfrågan på rabatter i mobila e-handelsmiljöer.

"Jag har sett många applanseringar med kuponger och ofta med ett lokalt tillvägagångssätt. Det mesta finns inte längre i samband med den begränsade inverkan de gör på grundval av användare eller konsumentintresse. "

Appen för Actiecode.nl, utvecklad av Mobile Agency och Flink, är inte platskänslig men användaren kan manuellt ange var han är. För att hålla kupongfläktarna i klassen skickar Action Code push notifications när en kod av någons favoritbutik kommer live. Ett annat sätt att hålla engagemanget med appen uppdaterad är att hålla regelbundna kampanjer. Användaren är också påpekad med en mobil kattklocka.
En Android-version av appen bearbetas.

Tjugo procent av trafiken från Actiecode.nl kommer från smartphones. Webbplatsen har 20 000 besökare om dagen och en halv miljon intresserade är registrerade för nyhetsbrevet. Märket har två hundra tusen fans på Facebook. Summan av denna trafik verkar nog för att Van der Bij kommer till en installerad bas med en bra kritisk massa.

Top