sv.onlinewebcreations.com

"Vi antar vad du vill och inte din funktionshinder, skada eller funktionshinder"

Alla vill gå vidare. Även om du har en skada eller handikapp eller rörelsebegränsning eftersom du blir äldre. Men var hittar du en tillgänglig överblick över praktiska lösningar och innovativa verktyg? Scouters.nl är online idag: den oberoende självhjälpsidan där du kan hitta innovativa verktyg. "Vi antar vad du vill och inte din funktionshinder, skada eller funktionshinder."

Var inte tålamod, men var hittar du oberoende och stimulerande råd?
Scouters är den första oberoende självhjälpsplatsen i Nederländerna för och av de 2 miljoner holländska folket med en rörelsebegränsning. Platsen där du kan hitta den bästa lösningen, oberoende råd och mest innovativa verktyg för att flytta bättre, enligt grundarna Sanne Gooskens och Erica Bouma. "Fler och fler personer med rörelsebegränsning söker oberoende råd så att de kan göra så mycket som möjligt själva. Speciellt nu när alla betalar mer och mer, säger Sanne Gooskens. Hennes bror Stijn var 26 när han fick en paraplegi. Efter rehabilitering ville han inte vara patient. Han kände sig inte hemma i vårdbutiker. Och i andra butiker var rådet färgat kommersiellt. Det är annorlunda, han och hans syster Sanne Gooskens trodde, och det var så Scouters kom till.

Hitta, välj och dela lösningar och verktyg
Scouters självständiga redaktionsteam, tillsammans med erfarenhetsexperter, bestämmer vilka lösningar och verktyg som publiceras på Scouters. Och det har inget intresse av försäljning av dessa produkter och tjänster, säger Bouma. Det spelar ingen roll vilken begränsning du har och hur gammal du är, eftersom erfarenheterna är relevanta för alla med begränsad rörelse. "Vi är en blandning mellan en självhjälpsplats och en jämförelsessida. Vem som helst kan lägga till och utvärdera produkterna och verktygen på Scouters. På så sätt kan du omedelbart se om den ena scooteren eller en elektrisk cykel är bäst för dig. "

De senaste och mest innovativa verktygen
"Vi antar vad du vill och inte din funktionshinder, skada eller handikapp", säger Gooskens. Det är därför Scouters är en stimulerande miljö där du kan se hur du kan göra vad du vill göra. Och du hittar de senaste och mest innovativa verktygen. "Vi söker varje dag för nya produkter på nationella och internationella sidor, konsumentrecensioner och information från världshandelstidningar. Det är därför du hittar de vackraste och trendiga alternativen till en vandrare på Scouters, till exempel. Och vad tycker du om en robot dammsugare? På så sätt kan du hålla hemhjälp ut ur dörren ett tag. "

Scouters är tillgänglig på www.scouters.nl och via Facebook (/ ScoutersNL).

Top