sv.onlinewebcreations.com

Största tillverkaren av hemelektronik arbetar tillsammans med industrin och regeringen för att göra livet enklare och roligare med IoT

Amsterdam den 21 juni 2016 - Samsungs vice VD och koncernchef. Oh-Hyun Kwon tillkännager Samsungs vision för folkorienterad Internet av saker (IoT). För att uppnå detta investerar Samsung 1, 2 miljarder dollar i FoU för IoT under de närmaste fyra åren. Detta leds av Samsung-strategin och globalt innovationscenter Samsung Research America, en del av Samsung US och står för mer än 15 000 jobb i USA.

Vice president Kwon förde denna nyhet till en konferens som organiserades av Samsung i Washington, DC. Under händelsen som kallades Internet of Things: Transforming the Future, förenade branschledare inom teknik med politiska beslutsfattare och andra influencers att visa hur IoT bidrog till samhället och övervinna hinder.

Vice talman Kwon uppmanar kollegor att "prata annorlunda och tänka på IoT", med ett folkorienterat tillvägagångssätt, genom att omfamna de otaliga möjligheterna till teknik och genom att samarbeta för att alla ska kunna njuta av fördelarna.

"I allt vi gör på Samsung är människor centrala, säger vicepresident Kwon. "Med IoT också, genom att använda alla möjligheter av tekniken. IoT förändrar idag människors liv, till exempel genom att göra det möjligt för äldre att stanna längre hemma. I morgon kan vi erbjuda samma självständighet till miljoner människor tack vare IoT. Vi kan hålla människor från sjukhus och vårdhem. Nu när folk blir äldre, kan vi inte ignorera dessa fördelar och kostnadsbesparingar. "

Vice talman Kwon gav i sitt huvudtal två tillägg till det folkorienterade tillvägagångssättet: öppenhet och samarbete.

"Om vi ​​vill ha innovatörer att använda IoT överallt, måste vi se till att alla verktyg öppnas. Därmed menar jag teknik som fungerar tillsammans, eftersom vi vet att begränsningar hindrar innovation och uppskalning, säger vicepresidenten. Han varnade också för att specifik lagstiftning kan fragmentera utvecklingen av IoT, så att olika enheter och plattformar inte kan anslutas. Eftersom IoT-ekosystemet per definition är kopplat och sammanvävat är samarbete viktigt för öppenhet och anslutningar. Vice talman Kwon uppmanade deltagare att prata och samarbeta mellan olika sektorer och tillkännagav Samsungs roll som medgrundare av National IoT Strategy Dialogue. Dialogen, som ordnas av ITI, utarbetar en nationell IoT-strategi som ett verktyg för att informera policymakers om fördelarna med IoT för människor, samhällen, företagare och den amerikanska ekonomin.

Detta tillkännagivande handlar inte om de första stegen. IoT händer redan runt omkring oss. Det är dags att tänka på IoTs potential för vårt samhälle - och att lära oss hur vi ser till att mänskliga och sociala fördelar är tillgängliga för alla ", säger vicepresident Kwon.

Nätets saker: Transforming the Future är en del av Vision for Tomorrow, Samsungs nyligen lanserade offentliga affärsplattform för samarbete mellan olika marknader för att lyfta fram problem som rör politiken i USA och runt om i världen.

För mer information se @SamsungDC och #VisionforTech.

Om Samsung Electronics
Samsung Electronics inspirerar människor och skapar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Vi är ledande inom TV, smartphones, bärbara datorer, tabletter, kameror, hushållsapparater, skrivare, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare och LED-lösningar. De senaste nyheterna, artiklarna och pressmaterialen finns på Samsung Newsroom på http://www.samsung.com/nl/perspage/ och vår blogg www.samsung.com/nl/discover.

Top