sv.onlinewebcreations.com

I går kväll, den 31 oktober 2017, utdelade Computable de viktigaste IKT-priserna i Nederländerna på Beatrix Theatre i Utrecht. BitSensor blev känd som den bästa nederländska starten på året av experter från sektorn.

BitSensor vald sektor favorit

BitSensor är en start i Eindhoven - belägen på TU / e-campus - som stoppar hackare på 50 millisekunder. Det unga företaget fick fler röster från IT-sektorn än etablerade namn som Amazon Web Services, IBM, Cisco, Dell & HP Inc. Endast jätte Microsoft fick fler röster och var med 1589 röster Digital Company of the Year. I uppstartskategorin gick nästan 40% av alla röster till BitSensor.

"De beräkningsbara utmärkelserna har blivit den viktigaste utmärkelsen inom IKT-industrin de senaste åren. Erkännandet från sektorn för Computable Awards äger rum varje år. I år mottog vi ett rekordnummer på 67 942 röster. Och vi har förkortat röstperioden med 1 månad. Vi har blivit riktmärke för relevant IKT-utveckling, säger Sander Hulsman, chefredaktör Computable.

I kombination med juryns rapport uppnådde BitSensor nästan en fjärdedel av de tio företagen att delas upp i tio kategorier: Holländsk start på året. Här ser vi också att det unga företaget kan tävla med de etablerade spelarna.

Juryen bekräftar att BitSensor är väl på väg. "Cybersäkerhet har en enorm tillväxtpotential med en otroligt stor marknad. Många företag är ännu inte ordentligt säkrade och "läcker", medan allt fler företag samlar och använder data. "BitSensor har därför utvecklat en unik lösning för detta.

BitSensor vinner priset i stil

Bågarna i BitSensor var synligt entusiastiska. Klädd i 3-delt kostym, i färgen "BitSensor red", gick de in i scenen för att samla sitt eftertraktade pris. Ruben van Vreeland och Alex Dings - grundare av företaget - är stolta över den här utmärkelsen. Alex Dingsr: "The Computable Awards är inte bara ett pris, det är en bekräftelse på experter från branschen som vi gör bra. Man kan argumentera om det finns ett orsakssamband eller en korrelation, men vinnarna av Computable Awards de senaste åren gör det bra. "

Produktens och entreprenörs duoens särskiljningsförmåga hade redan märkts tidigare. I 2016 fick BitSensor NRC Live Prize för CyberSecurity Startup of the Year, IBM-priset för den mest lovande nederländska starten, och var en topp 10-finalist över hela världen i IBM SmartCamp-programmet i Silicon Valley. Nyligen blev de utnämnda till bästa unga företagare år 2017 av Sprout.

Top