sv.onlinewebcreations.com

Egen fälttjänst
Som många företag är fälttjänsten också av stor betydelse för Hak. Med fisk konserverade tillverkaren John West hittade en partner för fältpersonalen stöd för försäljningsaktiviteter, produkt introduktioner och hyllpresentationer. Erwin Moeskops, försäljningschef på HAK: "Vårt val för John West är logiskt. Vi är båda marknadsledare och säljer både konserver. Meddelandena till konsumenten är nästan samma; konserverade livsmedel är lätta att använda, friska och välsmakande! Och dessutom sker det på butiksvåningen, vilket är allt mer anledning att utrusta fälttjänsten på ett tillfredsställande sätt. "

Det är Moeskops "hyllor", eller som han förklarar: "En hyllplan som är i ordning ger bara 20 procent extra omsättning". Fältpersonalen fungerar som ögon och öron för båda parter, säger Moeskops. "Fälttjänsten är vår informationsleverantör, de vet vad som händer i fältet och säkerställer bättre kontakt mellan tillverkaren och entreprenören. Vi översätter då den informationen till politik och åtgärder, vilket mervärde uppfattas som värdefullt av entreprenörerna ". Som en annan uppgift från en fältpersonal ser Moeskops den snabba placeringen av nya produkter med en bra marginal.

BIOS CRM
Fälttjänsten samlar in de mest grundläggande uppgifterna på plats, som sedan överförs till en bärbar dator. Med det användarvänliga BIOS CRM-programmet från Letech har du allting till hands, från kundhistorik till beställning till ruteplanerare. Förutom de vanliga CRM-elementen kan BIOS också hantera formel- och sortimenthantering, orderalternativ, utrymme för attribut, kontohantering, tidsredovisning, deklarationer, kundhistorik, säljfrämjande åtgärder, kundinformation, produktinformation, marknadsinformation, orderadministration, samtalsmeddelanden, undersökningsmöjligheter och hantering av hyllplan.

Nya produkter, nya åtgärder
Trots det faktum att HAK har känt i flera år som ett av de största grönsaksskyddsföretagen i Nederländerna, förändras den här bilden. Till exempel skapade Hak ett antal nya kategorier som försäljning av röd frukt, sol & frukt, syra och fruktfusion. Moeskops: "Vi har arbetat med att uppgradera dessa kategorier för ett tag, vilket gör det ännu mer intressant för entreprenörer - tack vare en bra marginal och rätt innovationer." Som ett exempel nämner han den senast introducerade varianten av Verwenfruit: Rabarber Compote Raspberry Cranberry. "Siffrorna var bortom alla förväntningar", avslutar han.

Top