sv.onlinewebcreations.com

CRMWaypoint, den största salesforce.com-konsulten i Nederländerna, har utsett Denis Hoogweg (39) som Salesforce Managing Solution Consultant från och med den 1 april.

Denis har en lång historia i salesforce.com CRM-implementeringar och har omfattande certifiering av salesforce.com Marketing Cloud-lösningar. Innan han gick med i CRMWaypoint var han ansvarig hos Deloitte för design och utveckling av laget som var inblandat i salesforce.com Marketing Cloud. Fokus för detta lag var främst på Radian6, Buddy Media, Pardot och Exact Target Marketing Cloud.

"För mig är CRMWaypoint försäljningsforce.com-implementeringspartner, särskilt i Benelux, där jag kan sätta min passion för salesforce.com i praktiken", säger Denis Hoogweg. "Med tanke på min bakgrund är CRM-leverantören en perfekt match för mig och det var ett logiskt steg att göra. Jag trivs med fokus, professionalism och dynamik som du ser här hos folket. "

Ton van der Meer, VD för CRMWaypoint: "Vi är mycket nöjda med att vi kan lägga till Denis i vårt team. Han kommer definitivt att bidra till vårt företag de närmaste åren genom att bland annat introducera salesforce.com Marketing Cloud på Benelux-marknaden. "

Om CRMWaypoint
CRMWaypoint är den erkända marknadsledaren inom salesforce.com konsulttjänster i Benelux. Efter att ha grundats 2006 med ett exklusivt fokus på CRM-implementeringar blev CRMWaypoint en av de första officiella implementeringspartnerna för salesforce.com på den nederländska marknaden. Sedan dess har CRMWaypoint genomfört över 450 Salesforce-projekt för 140 kunder, både lokalt och internationellt, inklusive ICT-projektet år 2012. CRMWaypoint är en Cloud-född salesforce.com Gold Alliance Partner. Följ oss på Twitter eller via LinkedIn eller besök vår hemsida: http://crmwaypoint.com/sv/

Top