sv.onlinewebcreations.com

Idag presenterar teknikföretaget HP Inc. på New York Times International Luxury Conference i Versailles två mycket exklusiva bärbara datorer. I samarbete med kända designers Jess Hannah och holländaren Tord Boontje har HP släppt två notebooks med begränsad upplaga, som utmärker ren lyx tack vare unika mönster och användningen av exklusiva material som diamant och 18 karat guld.

De begränsade utgåvorna är baserade på den nya 13, 3 tums HP Specter, världens tunnaste laptop.1 Boontje och Hannah har jobbat nära HP-konstruktörer på konceptet och konstruktionen av sina unika och distinkt design. Tio enheter av båda mönster kommer att auktioneras på Cannes Film Festival till förmån för Nelson Mandela Foundation.

Londonbaserade holländare Tord Boontje har designat HP Specter av Tord Boontje. Designen är en saga kombination av känsliga mönster på den bärbara datorn. De grafiska mönstren består av naturliga former, inklusive graciösa blommor och en påfågel. De 18-karats guldpläterade accenterna ger en rik kontrast till de mönster som är fyllda med Swarovski-kristaller i ett blommigt motiv mot en Midnight Blue-bakgrund.

Jess Hannah, en smycken designer från Los Angeles och känd för sin smycken linje J. Hannah skapade HP Specter av J. Hannah. Den övre och undre delen av anteckningsboken är gjord av 18 karat guldblad med högglans utseende. HP-logotypen och på / av-knappen är inlagda med diamanter av en professionell diamant setter. Till och med tangentbordet är klart med ett lager av 18 karat guld för en enhetlig look med resten av den bärbara datorn. Den enkla men högkvalitativa designen passar perfekt med Hannahs designfilosofi.

Dessa speciella datorer kommer att auktioneras, intäkterna kommer att doneras till Nelson Mandela Foundation. Denna grund grundades 1999, ägnar sig åt arv av grundare Nelson Mandela. Genom stiftelsen minns Nelson Mandela liv och skyddas. Stiftelsen uppmuntrar Mandela s vision om frihet och jämlikhet för alla.

Top