sv.onlinewebcreations.com

Suzuki importör BV NIMAG, en del av Louwman Group, har lämnat in sina online mediaaktiviteter efter en orientering med Detroit Media. Utöver den online mediestrategin och upphandling kommer utvecklingen av det kreativa materialet också att tillhandahållas av Detroit Media. Något som utvecklades någon annanstans under det tidigare samarbetet mellan de två parterna.

Orienteringskursen leddes av Nadine Schreurs, kommunikations- och mediaspecialist på Suzuki: "Den starka, genomtänkta strategin som erbjöds oss var avgörande för att vi skulle kunna samarbeta med Detroit Media. Precis som den stora kunskapen och erfarenheten inom bilmarknaden. Det faktum att Detroit kan ta över hela online-resan från Suzuki bidrog också till detta beslut. Dessutom tillhandahålls våra sökmotoraktiviteter av Detroits systerbolag Search Kings. Med detta går vi in ​​i ett partnerskap på alla onlineområden. "

"Vi är mycket nöjda med att vi kan ta hand om hela resan för Suzuki", enligt Digital Media Director och mede ägare Desmond Hillebrand. "Framgången för en onlinekampanj påverkas starkt av de kreativa uttryck som används. Eftersom vi har hela processen i handen, kan vi inte bara anpassa sig i media, men optimera även kreativa uttryck. "

Den första onlinekampanjen har lanserats och fokuserar på Suzuki 50/50 Deals.

Top