sv.onlinewebcreations.com

MLC, ett konsultföretag med specialisering i Customer Excellence, kommer att arbeta med Rob van de Coevering för sina tjänster inom Processmining från och med 1 april 2015. För detta ändamål har Rob van de Coevering gått med i MLC som Associate Process Mining.

Van de Coevering är specialiserat på användningen av Process Mining som ett instrument för att rekonstruera, analysera och förbättra de verkliga framstegen i affärsprocesserna från befintliga data. Ökningen av data ökar exponentiellt. Både strukturerat och ostrukturerat, Guldet är gömt i dessa data. MLC ser att Process Mining kan vara till stor nytta för att förbättra kundnöjdheten och kundlojaliteten genom att seamlessly anpassa affärsprocesserna med kundernas önskemål och krav.

Van de Coevering är ansvarig inom MLC som Associate Process Mining för utveckling och utplacering av Process Mining gentemot MLCs kunder.

Molenaar & Lok Consultancy

MLC har varit framgångsrikt i mer än 25 år för att uppnå ett optimalt kundfokus tillsammans med kunder. MLC tror på att skapa entusiastiska och lojala kunder genom att uppnå kundkvalitet. Grunden för detta är att realisera klient-till-kundens processer i dialog med kunden, att ständigt förbättra dessa och skicka dem resultatorienterade.

Top