sv.onlinewebcreations.com

Renzo Taal, nuvarande direktör Global Sales Operations och M & A Strategy hos Dell i USA, lämnar Philips den 2 april. Där blir han Senior Vice President International Key Accounts & Commercial Excellence EMEA av Philips Lighting .

Taal var bara några månader i Dells huvudkontor i Texas, där han ledde omförandet av Dell som en (online) PC-leverantör till ett modernt serviceföretag.
Taal driver inte bara Dell Nederländerna för detta, utan även den så kallade vård- och biovetenskapliga divisionen i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Fram till nyligen var Language den enda toppansvarige inom Dell som kombinerade regionalt slutansvar med förvaltningen av en division.

"Efter mötet med Frans van Houten och hans verkställande team blev jag mycket imponerad av den potentiella och innovativa styrkan hos Philips, det största elektronikföretaget i Europa", säger Taal. "Möjligheten att arbeta för ett holländskt företag och göra skillnaden är en utmaning som jag ville gå in i. För övrigt är det anmärkningsvärt att se att Frans får många människor från IT-sektorn. Förutom den nya VD för Philips Design är HP också chef för HR Philips Lighting of SAP. "

Top