sv.onlinewebcreations.com

ZWOLLE, 17 september 2013 - Sissy-Boy och wehkamp.nl startade ett exklusivt strategiskt samarbete. Från och med idag kommer över 300 artiklar från Women's Fashion and Homeland Collection att erbjudas online på wehkamp.nl. Detta erbjudande kommer att utvidgas senare i månaden till cirka 1000 artiklar. Sissy-Boy stärker sin online-strategi med samarbetet och gör samlingen tillgänglig för en stor och bred publik.

"Tack vare samarbetet med Sissy-Boy tror vi att vi har lagt ett vackert varumärke till vårt sortiment, varför kunder gillar att besöka wehkamp.nl. Vi strävar efter att sätta ihop vårt erbjudande på ett sådant sätt att varje kund finner något som passar oss. Sissy-Boy-sortimentet är modernt, bekvämt och utan nonsens. Detta skapar en överraskande blandning av produkter, som matchar wehkamp.nls quirky karaktär. Dessutom har Sissy-Boy en vacker inredning, Sissy-Boy Homeland. Den överraskande blandningen av produkter gör oss stolta över att presentera denna partner för våra kunder, säger Edith Meijer, Direktör Köpa & Försäljning på wehkamp.nl.

Sissy-Boy's online expansionSissy-Boy har butiker i nästan alla större städer, olika NS-stationer och Eindhoven flygplats. Sedan 2009 är Sissy-Boy också tillgänglig online, fram till idag uteslutande via egen webbshop. "Dames kollektion av Sissy-Boy har genomgått en stor uppgradering. Samarbetet med wehkamp.nl erbjuder oss möjligheten att föra våra samlingar online till en bredare allmänhet. Vi arbetar med tematiska samlingar som är på en hög aspirationsnivå. Mönstren är rik på detaljer och gör varumärket attraktivt för varje typ av kvinna; ung och gammal. Vårt exklusiva val för wehkamp.nl som en online-partner görs på grund av att de erbjuder ett vackert varumärkespaket. Vi är mycket stolta över våra nya samlingar och tycker att vi har hittat en bra match med wehkamp.nl. Vi kommer att erbjuda en noggrant utvald blandning av våra produkter på wehkamp.nl, bestående av mode, vård och inredning (SB Homeland). Vi ser fram emot svaret från kunden. ", Säger Victor van Nieuwenhuizen, VD på Sissy-Boy.

Om Sissy-BoySissy-Boy grundades 1982 och är en mode- och livsstilskedja med 33 butiker i Benelux. Sissy-Boy är ett holländskt märke. Den breda produktportföljen består av mode, vård och inredning (SB Homeland) och mat och dryck (SB Daily). Varumärkenens varma och positiva karaktär och den överraskande kompositionen i produktportföljen gör Sissy-Boy till den trevligaste mini-varuhuset i Nederländerna.

Om wehkamp.nl
wehkamp.nl, ett av de underliggande varumärkena i RFS Holland Holding BV, är 1, 7 miljoner stamkunder, cirka 122 miljoner besökare per år och mer än 7 miljoner leveranser per år, marknadsledande inom online shopping och är den största onlinevaruhandeln från Nederländerna. Sortimentet består av mer än 180 000 artiklar uppdelade mellan Mode, - Hem, Trädgård & Gör det själv, - Elektronik, underhållning och hushållsapparater, - Sport & fritid och vackert och hälsosamt.

RFS Holland Holding BV (RFS), holdingbolaget till wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl och Lacent BV uppnådde det bästa resultatet i företagets historia med en omsättning på 590 miljoner euro under räkenskapsåret 2012/2013.

Top