sv.onlinewebcreations.com

Zoetermeer, 14 mars 2016 - Parallels® introducerar Parallels® Remote Application Server version 15. Denna nya version erbjuder IT-organisationer den enklaste och mest kostnadseffektiva lösningen för att ge anställda Windows®-applikationer och stationära datorer. Den korta inlärningskurvan, snabb implementering, enkel migrering från konkurrenskraftiga plattformar, integrerad lastbalanslösning och extremt låga licenskostnader gör det möjligt för IT-organisationer att använda sina IT-budgetar för andra projekt.

Parallels Remote Application Server har utvecklats med IT-administratörens produktivitet och användarupplevelse i åtanke. Lösningen har ett förbättrat användargränssnitt som ger tidsbesparingar för de vanligaste hanteringsuppgifterna, till exempel en strömlinjeformad användarregistreringsprocess med intuitiva konfigurationsguider för aktiviteter som applikationsunderhåll och ny serverinställning.

"Parallels Remote Application Server version 15 erbjuder den enklaste lösningen för leverans av stationära datorer och applikationer för IT-avdelningar för företag, ISV och MSP, " säger Kim van Brugge, Portland CEO och Parallels distributör i Benelux. "Vårt mål med denna lösning är att minska komplexiteten och kostnaderna för att leverera applikationer till anställda på alla enheter."

Parallels Remote Application Server erbjuder IT-administratörer den ultimata flexibiliteten när det gäller att leverera Windows- och Windows-applikationer till anställda - på vilken enhet som helst - inom ramen för BYOD eller CYOD (Välj din egen enhet). Lösningen integrerar alla funktioner för fjärrskrivbord och programleverans, inklusive rapportering, hög tillgänglighet, tvåfaktorsautentisering och Windows-klienthantering. Dessa funktioner säljs ofta separat med andra produkter. Parallels Remote Application Server är idealisk för företag av alla storlekar - från stor till liten - är omedelbart funktionell och kräver ingen installation av ytterligare moduler.

IT-avdelningar söker nu alltmer efter enklare och mer kostnadseffektiva sätt att ge användarna virtuella applikationer och data på vilken enhet som helst, med platsspecifik och enhetsspecifik funktionalitet och säkerhetskonfigurationer, säger Robert Young, forskningschef för IT Service Management och Client Virtualization Software på IDC. "Tillgängligheten av en sådan användbar och kostnadseffektiv lösning kan revolutionera marknaden genom att göra det möjligt för stora företag, små och medelstora företag, VAR och MSP att effektivt stödja fler enheter samtidigt som de uppnår hållbara kostnadsbesparingar genom effektivisering av IT-tjänster. stödja, förlänga maskinvarornas livslängd och öka produktiviteten. "

Fallstudier och citat från Parallels Remote Application Server-kunder kan ses online på www.parallels.com/ras/insights.

Viktiga funktioner i Parallels Remote Application Server v15

Förbättrad användarupplevelse
· Den förbättrade, användarvänliga HTML5-klienten använder webbläsaråtkomst, så att användare kan kopiera data från en applikation till en annan och ändra lösenord.
· Tre intuitiva konfigurationsguider hjälper IT-administratörer att snabbt distribuera applikationer och servrar.

Förbättringar i IT-hantering
· Snabbinställning av miljöer genom automatisering av Windows Server®-konfiguration, applikationsutgivning och klientkonfiguration.
· Live session management på servrarna, där administratörer nu kan schemalägga omstart av servern, åtkomst till applikationer och inloggningshantering för att effektivare schemalägga planerat underhåll på servern.
· Standardinställningar tilldelas automatiskt till applikationer och servrar, där administratörer kan ställa in önskad standardkonfiguration och ändra inställningar på flera servrar samtidigt.

Flexibel publicering
· Ett bredare spektrum av virtuella resurser är tillgängliga, vilket ger en sömlös publiceringserfarenhet från URL- och intranättjänster, centraliserade enheter, stationära datorer och applikationer.
· Klient-OS ™ -klientuppdateringar som stöder Microsoft RemoteFX® och omdirigering av kringutrustning för högkvalitativ grafikleverans av applikationer.

Förbättrad säkerhet
· Säkerhet genom Windows, Mac® och Linux-klientkonfigurationspolicyer med omfattande administratörskapacitet för att säkerställa tillgång till data och applikationer samtidigt som obehörig användare hindrar åtkomst.
· Inbyggt stöd för extra säkerhetsteknik, som autentisering via SafeNet, DeepNet och RADIUS.

Integrerat stöd
· Parallels Client (tidigare Parallels 2X RDP) och Parallels Remote Application Server är nu tillgängliga med lokalt användargränssnitt på elva språk: engelska, italienska, spanska, franska, ryska, portugisiska, japanska, tyska, koreanska, traditionella kinesiska och förenklad kinesiska. Parallels Client arbetar med Parallels Remote Application Server för att ge medarbetare allmän tillgång till virtuella appar, skrivbord och data från vilken enhet som helst, så att de kan göra sina jobb var de än befinner sig.
· 24/7 support - 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan Engelska språkstöd och felsökning för Parallels Remote Application Server via telefon och e-post.
· Omfattande paralleller Remote Application Server Knowledge Base och support system med support biljetter.

Tillgänglighet och priser

Ladda ner en gratis 30-dagars utvärderingsversion av Parallels Remote Application Server v15 med licens för 50 samtidiga användare på www.parallels.com/ras.

Om Parallels

Parallels är en global ledare inom plattformslösningar som gör det möjligt för kunder att enkelt komma åt och få tillgång till program och filer som de behöver på vilken enhet som helst och från vilket operativsystem som helst. Paralleller hjälper kunderna att dra nytta av den bästa tillgängliga tekniken, oavsett om det är Windows, Mac, IOS, Android ™ eller molnet. Paralleller löser komplexa tekniska problem och problem med användarupplevelsen genom att göra det enkelt och kostnadseffektivt för företag och enskilda kunder att använda program var de än är: på plats, fjärran, i sitt eget datacenter eller i molnet. Parallels har kontor i Nordamerika, Europa, Australien och Asien. Se www.parallels.com/about för mer information.

Om Portland
Även om IT-landskapet förändras snabbt blir företagen mer beroende av IKT. De drar nytta av en betrodd rådgivare som ligger i närheten och har omfattande inblick i processer och ambitioner. Det är därför Portland är 100% lojalt mot återförsäljarkanalen och kommer aldrig att betjäna slutkunden. Portland vill vara den bästa distributören inom sin domän. Därför distribuerar vi nya, innovativa mjukvarulösningar och specialiserar oss på små och medelstora företag. Allt vi gör är inriktat på att öka sin verksamhet. Portland söker ständigt efter skalbara mjukvarulösningar från ambitiösa utvecklare runt om i världen. Ofta är de bättre och de är alltid billigare än traditionella lösningar. Medan utvecklare fokuserar på deras produkt och service, marknadsför vi dem till alla återförsäljare i Benelux - Gateway to Europe.

Top