sv.onlinewebcreations.com

Utrecht / Stockholm den 11 september 2015. Granskningsplatsen för golfbanor Leadingcourses.com och den ursprungligen svenska golfkortsleverantören Golfhäftet har ingått ett strategiskt partnerskap. Genom detta samarbete stärker båda parter varandras position inom den europeiska marknaden.

Golfer den stora vinnaren

Både europeiska golfbanor och golfare anses vara de stora vinnarna här: Golfhäftet och Leadingcourses.com tar golfare och golfare närmare varandra genom att erbjuda golfare möjlighet att bekanta sig med sina nya europeiska golfbanor med en fördelaktig introduktionsnivå. Golfbanor kan därmed få en ny ström av potentiella kunder, som sedan kan lämna sina recensioner på datumen. Som ett resultat drabbas golfklubbarna av förbättrad onlineexponering, vilket i sin tur leder till bättre online-funktionalitet. Dessutom kommer betygen att bli ännu mer tillförlitliga och klubbarna får ännu mer feedback för att ytterligare förbättra deras service. Det finns redan mer än 700 golfklubbar som är anslutna till Golfhäftet och detta antal växer stadigt varje år.

Inspirationskälla

Golfare blir alltmer inspirerade av golfrecensionswebbplatser i deras sökning efter nya golfdestinationer och golfbanor. Denna trend visar också kalendern. "Under de senaste åren har vi märkt att det finns en ökande efterfrågan från golfare för inspirerande information och möjligheter till låg tröskel att lära känna nya golfbanor, säger Jeroen Korving, VD för Leadingcourses.com. Han fortsätter: "För tillfället finns det redan flera golfkort på marknaden som svarar på denna trend. Den stora nackdelen med många av dessa kort är listan över villkor och restriktioner, den begränsade täckningen i Europa, acceptans på plats och rabatten gör ofta ont om golfbanorna. Golfhäftet-kortet har inte eller knappast dessa begränsningar.

No-nonsense

"Vi har ofta övervägt att införa ett enkelt och effektivt vågkort själva som gör det möjligt för golfare att spela på nya jobb utan alla komplicerade förutsättningar. Men för att ta itu med det på rätt sätt behövs särskild kunskap och expertis. Eftersom vår styrka ligger inom golfrecensioner har vi bestämt oss för att hålla fokus på det. Genom våra relationer i Europa hamnade vi på Golfhäftet. Deras filosofi passar bra med oss, och de vill också växa snabbare i Europa. Den enkla naturen och det breda utbudet av Golfhäftet-kortet har lett oss till ett partnerskap med denna sympatiska svenska parti. De har en bra produkt: no-nonsense och utan litet tryck ", säger Korving.

Tillväxtstrategi

För Leadingcourses.com, marknadsledande inom Europa inom golfbanan, är samarbetet nästa steg i den tillväxtstrategi som webbplatsen har utvecklat. Jeroen Korving, VD på Leadingcourses.com, säger: "Även om vi redan har det bra i Europa, har vi satt oss som mål att påskynda tillväxten på flera fokusmarknader, nämligen i Sverige, Tyskland och Frankrike. Golfhäftet är en viktig aktör i Skandinavien med över 40 000 användare. Tack vare samarbetet och därtill hörande utbyte av betyg och bedömningar har marknaden möjlighet att få en ledande marknadsposition på den skandinaviska marknaden i ett fall. Några 50 000 omdömen av Golfhäftet användare kommer att läggas på Leadingcourses.com. Golfhäftet får i sin tur en fot i övriga Europa genom detta samarbete. Eftersom båda parter har samma syn, inte har överlappande affärsmodeller och fortsätter att fokusera på sin egen expertis, förväntas de stärka varandra avsevärt ".

Fredrik van Speijk, VD för Golfhäftet: "Genom detta partnerskap har våra partnerklubbar direkt tillgång till de hundratusentals golfare som konsulterar månadsvisningarna utan att kosta dem extra pengar. Vi är övertygade om att samarbetet kommer att öka exponeringen för de anslutna golfbanorna och i slutändan leda till fler utländska besökare ". Det nuvarande kreditvärderingssystemet på Golfhäftets hemsida kommer så småningom att integreras med det avancerade betygssystemet för Leadingcourses.com. Detta gör det ännu enklare för golfare att hitta intressanta jobb baserat på recensioner från andra golfare. "Med Leadingcourses.com kommer vi också att inleda nya partnerskap på andra golfmarknader för att kunna erbjuda våra kunder det största möjliga utbudet av europeiska golfbanor", enligt Fredrik van Speijk.

Lojala medlemmar belönas

Under de senaste månaderna har vi arbetat hårt för integration. I september är det möjligt för medlemmar i Leadingcourses.com att köpa Golfhäftet-kortet online och se var du kan gå med kartan i Europa. Ju högre status en medlem, desto högre rabatt på kortet. Jeroen Korving: "Golfhäftet-kortet ger oss ett bra sätt att belöna lojala medlemmar för sina recensioner och foton. Rabatten för lojala medlemmar kan vara upp till 20 euro. "
Golfhäftet-kortet kostar 59 euro per år för icke-medlemmar och erbjuder 50% rabatt på cirka 700 golfbanor i Europa. Kortinnehavaren kan endast använda denna rabatt en gång per jobb. Efter två till tre gånger spelar har du kostnaden för kortet.

Om Golfhäftet

Golfhäftet anses vara det största golfkortet för golfare i Skandinavien. Kortet gör det möjligt för golfare att spela mot 50% rabatt på mer än 700 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal och Storbritannien. Kortinnehavare behöver inte utföra ytterligare åtgärder. Golfare kan helt enkelt boka och spela på valfri kurs. Att visa Golfhäftet-kortet är tillräckligt.

Om Leadingcourses.com

Webbplatsen www.leadingcourses.com erbjuder golfare en online-plattform med 265 000 recensioner av över 19 000 golfklubbar och 23 000 golfbanor i världen av 200 000 golfare och har ett mycket aktivt och engagerat golfgemenskap. Webbplatsen är ett initiativ av tre internetföretagare i samarbete med sportmarknadsföringsbyrån TIG Sports och finns för närvarande på åtta språk. TIG Sports är mest känd inom golfvärlden som promotor och arrangör av golfturneringar som KLM Open (European Tour), Senior Open och Deloitte Ladies Open (LET).

Top