sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam - 1 juni 2017 - Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), mjukvaruleverantören av kraftfulla kundansökningar för ledande organisationer, har utökat sina molnalternativ, vilket ger kunderna ännu större frihet att distribuera Pega-lösningar till sin favoritmolnleverantör utan att vara beroende av en specifik leverantör. För att stödja detta har Pega ingått ett partnerskap med Pivotal® och Pega-mjukvaran levereras nu också på Pivotal Cloud Foundry®. Det här är det första i en serie planerade partnerskap med ledande molnleverantörer som erbjuder Pega-kunder omfattande valmöjligheter, flexibilitet och stöd för att organisera sin molnmiljö så att de optimalt möter deras behov.

Medan organisationernas behov ibland är oförutsägbara och kan förändras snabbt begränsar många mjukvaruförsäljare sina kunder till ett enkelt molnalternativ, vilket gör dem beroende av en enda leverantör. Genom att arbeta tillsammans med Pivotal erbjuder Pega ett mer flexibelt tillvägagångssätt med ett alternativ till Pega® Cloud - Pegas helt förvaltade molnplattform. Pega-kunder kan köra Pega-programvaran på sitt moln, välj ett oslagbart byte mellan molninfrastrukturer och skapa optimal värde från deras molninvesteringar.

Pivotal arbetar med mer än en tredjedel av Fortune 100 och en snabbt växande del av Fortune 2000-företagen tack vare Pivotal Cloud Foundrys förmåga att implementera moln-inbyggda och äldre applikationer på något offentligt moln eller på plats. Samarbetet är svaret på den ökande efterfrågan från Pega och Pivotal kunder för att erbjuda en gemensam lösning som kombinerar kraften hos dessa ledande plattformar.

Pega ger kunderna en pivotal "kakel" som de snabbt och enkelt kan installera Pega-lösningar på Pivotal Cloud Foundry. Detta Pivotal-implementeringspaketet " Pega for Pivotal Cloud Foundry" är tillgängligt gratis för Pega-kunder med licenser och kan laddas ner från början av juni på Pega Exchange-marknaden.

"Det enda molnet alternativet som många mjukvaruförsäljare brukar erbjuda sina kunder är deras egna. Detta leder till beroendet av en leverantör, medan flexibilitet för närvarande är mycket viktigt, säger Derk-Jan Brand, VD Benelux och Nordics på Pegasystems. "Pega gör det möjligt för sina kunder att göra sina egna val. moln, på-premissen eller en hybridform. Vi har utvecklat Pega Cloud som den optimala miljön för vår programvara, men som våra kunders behov utvecklas har de friheten att implementera programvaran på plattformar som Pivotal Cloud Foundry. Denna valfrihet gör det möjligt för kunderna att när som helst välja en plattform som erbjuder bästa pris / prestanda, i motsats till att vara fast på en plattform, vars priser ökas, medan "molnet" -utbudet bara gör det billigare. "

"Vårt partnerskap med Pega samlar två av de mest avancerade teknologiplattformarna för att leverera enorm effektivitet för några av världens ledande företag ", säger Joshua McKenty, vice president, global ekosystemteknik, Pivotal.

Bakgrundsinformation:

eBok: Cloud Choice Matters: En guide till att välja rätt moln

Produktbakgrund: Pega Cloud

Pega för Pivotal Cloud Foundry: Ladda ner på Pega Exchange

Om Pegasystems

Pegasystems är en ledande leverantör av programvara för kundengagemang och operativ excellens. Pegas applikationer präglas av en hög grad av anpassningsförmåga. Den molnbaserade Pega®-plattformen gör att användarna snabbt kan distribuera och utöka applikationer för att möta strategiska affärsbehov. I 30 år har Pega tillhandahållit CRM- och BPM-kapacitet, kompletterat med artificiell intelligens (AI) och robotprocessautomatisering (RPA), för att hjälpa världens ledande varumärken att nå banbrytande resultat. För mer information: www.pega.com

Top