sv.onlinewebcreations.com

ETTEN-LEUR - Med uppkomsten av e-hälsa i Nederländerna Patrick Esquinas Koppier, fysioterapeut och manuell terapeut, började SocialFysio.nl. Det är en online fysioterapipraxis som erbjuder billiga behandlingar via webbkamera på din dator, smartphone och surfplatta. Från måndag 4 november 2013 kan du göra ett möte för ett online-fysioterapi samråd.

"SocialFysio.nl erbjuder fysioterapeutiska behandlingar via webbkameran till ett överkomligt pris", säger grundare och fysioterapeut / manuell terapeut Patrick Esquinas Koppier (31 år). "I Nederländerna finns det fler och fler människor som inte försäkrar sig själva, eller som inte gör det, för fysioterapi. Det handlar bland annat om de nedskärningar som vår regering genomför. För dessa människor måste man hitta en lösning, så att de också kan få högkvalitativ fysioterapi om de behöver det, utan att behöva betala för mycket för det. För att kunna erbjuda konsultationer på hög nivå, ser jag till att jag regelbundet går på uppfriskningskurser. Dessutom är jag registrerad i BIG-registret och i Centralkvalitetsregistret (allmänläkare och manuell terapeut).
Mitt pris för behandling är mer än 10, 00 euro billigare än för en behandling i en vanlig fysioterapipraxis. Detta gör mig socialt men också mycket mer tillgänglig. Men även människor som har en upptagen livsstil kan gå till SocialFysio.nl för behandling av sina klagomål. Jag erbjuder också lösningar för företag som har hög frånvaro.
Sjukgymnastik i Nederländerna har genomgått många förändringar de senaste åren. Fler och mer uppmärksamhet ägnas åt patientens coaching och självförtroende. Här gillar SocialFysio.nl att hoppa i ".

Hur arbetar SocialFysio.nl?
På SocialFysio.nl har du valet av 3 produkter, nämligen ett Webcam Consult, gratis Twitter Consultation och SocialFysio App.
Webcam Consult tar 20 minuter och består av ett intag, råd och övningar. Du kan göra ett avtal via avtalningssidan genom att fylla i formuläret. Inom 24 timmar kommer Patrick Esquinas Koppier att kontakta dig för att faktiskt schemalägga Webcam Consult när det passar dig bäst. Du kan välja mellan följande webbkameror: Facebook Videosamtal, Ansikts tid (iPhone / iPad), Google Hangouts och Skype. Det här är alla gratis program som du kan använda på din dator, smartphone och surfplatta. Du bestämmer hur många samtal du vill träffas och du måste bara betala efteråt. Det är så snyggt och socialt.
Den gratis Twitter-konsultationen är öppen för alla som vill ha råd och tips om sina fysiska klagomål. Via www.socialfysio.nl och via www.twitter.com/socialfysio kan du läsa när de kostnadsfria samtalstiderna hålls.
SocialFysio App kommer snart att vara tillgänglig för Android och iOS. Det är en betald ansökan med olika övningar för dina fysiska klagomål. Varje övning innehåller en instruktionsvideo med förklaringar så att det är mycket enkelt att utföra övningarna. SocialFysio App tjänar till att stödja de övningar du får under Webcam Consult.

"SocialFysio.nl arbetar för närvarande utan avtal med sjukförsäkringsbolag. Det innebär att du måste betala kostnaderna för webbkamera konsultationer själv. Om du dessutom är försäkrad för fysioterapi kan du själv deklarera fakturan hos din sjukförsäkringsgivare. De flesta sjukförsäkringsgivare ersätter en del av samrådet. I framtiden kommer SocialFysio.nl att inleda en dialog med alla hälsovårdsföretagen att ingå avtal så att du kommer att få ersättning för samrådet, säger ägaren Patrick Esquinas Koppier.

Är du övertygad: kom snabbt till SocialFysio.nl!

Kontakta SocialFysio.nl
Van Rooylaan 1
4871 SE Etten-Leur
T: +31 (0) 6 38540773
M: [email protected]
Jag: www.socialfysio.nl
Facebook: www.facebook.com/socialfysionl
Twitter: www.twitter.com/socialfysio

Top