sv.onlinewebcreations.com

Vid CES, den årliga konsumentelektroniksshowen i Las Vegas, var allas mun full av 3D. På TV: n, datorn och även på mobiltelefonen. Du behöver fortfarande de konstiga glasögonen, men alla som har sett Avatar vet att det är verkligen värt det. Hela industrin verkar vara synkroniserad. ESPN, den stora sportskanalen från USA, lanserar en 3D-kanal och kommer att sända världscupen. Hollywood har spelat in i 3D ett tag och speciellt Disney och Sony kommer att släppa många titlar på blueray.

Alla större tillverkare hade 3D-modeller för TV, men Samsung Led 9000 hade den största wow-faktorn: 0, 8 cm tjock, en fantastiskt vacker skärm, med riktigt svarta och vackra färger, inbyggd WiFi så att du kan använda alla media från datorn och visa direkt från internet (YouTube, Flickr). Med en efterrätt en vacker wifi-fjärrkontroll med en stor färgskärm där du kan titta på en annan TV-kanal, förhandsgranska Blueray DVD eller bara titta upp filmen på YouTube innan du skickar den till storskärmen.

Varje gång du tror att industrin inte kan slå dig ur fickan igen, kommer de med något nytt. Om det fortfarande finns 42 tum i sovrummet. Rymden måste komma. I sommar kan vi förvänta dem på marknaden, priserna är fortfarande okända.

Top