sv.onlinewebcreations.com

Emerce eDay, torsdagen den 11 oktober, är den årliga händelsen där Emerce sträcker sig över gränserna och ser bortom den digitala domänen. Under de närmaste veckorna introducerar vi dig till högtalarna. Idag: Leif Johan Holand av GRIFF Aviation.

Ingen eDay utan dronor. Inte att de kommer att flyga genom Kromhouthal, det skulle vara lite för farligt, men ämnet kan inte förbli undiscussed, särskilt nu när den professionella marknaden upptäcker dronen.

Leif Johan Holand kommer till eDay för att prata om Griff 300, en megadron från Norge med en lyftkapacitet på 225 kg. Det som är speciellt är att dronen kan förbli i luften i upp till 30 till 45 minuter trots lyftkapaciteten.

Holands intresse (1970) i ​​dronor kommer inte ut ur det blå. Han började som en film med en passion för helikoptern och hans specialitet filmade från luften. För detta ändamål grundade han också ett företag, Magic Air. Med GRIFF Aviation, etablerad 2016 med Jan Martin Nysæter, lämnade Holand sin film förbi bakom.

Droner uppfyller allt oftare uppgifter som du brukade ha ett sportplan på en helikopter och det kostar självklart lite. På eDay kommer norska att zooma in på drones framtid. Kommer Amazon att leverera paket på gräset?

Emerce eDay äger rum i Kromhouthal i Amsterdam Noord. Biljetter här.

Top