sv.onlinewebcreations.com

Theo van der Zee från ConversionReview kommer att analysera levande målsidor för besökare från publiken vid Emerce Conversion, den 21 april i Amsterdam. Vågar du att din webbplats ska bedömas av Theo?

Kan du säga något om ditt företag? Hur hamnar någon som har examen från psykologi vid Utrecht Universitet i omvandlingsvärlden?

"Från mitt företag rekommenderar jag kunder av alla format på hur de kan förbättra sina webbplatser. De råd som kunderna får kommer främst från webbplatsrecensioner, kompletterad med utbildning eller individuell coaching inom konvertering optimering.

"Steget från psykologi till omvandlingsoptimering är mindre än du kan förvänta dig. Jag hade varit yrkesmässigt inblandad i webbdesign i tio år. Enkelt sagt är omvandlingsoptimering för mig en summa av tidigare intressen. Det är nästan ingen möjlighet att bedöma en webbplats på hög nivå eller att bygga bra A / B-tester och detsamma gäller psykologiska kunskaper om hur människor tänker.

Vilka tekniker använder du för att bedöma målsidor?

"Det är ett brett utbud, som bara växer när företaget växer. Ett exempel är expertrecensionen, där en webbplats ses av en konverteringspersonal och råd ges om eventuella förbättringar. Förutom de journaler som fortfarande är resultatet av detta (reparation av trasiga länkar, betalningsknappar som inte fungerar, förbättring av laddningstiden) leder en sådan bedömning också till idéer som kan testas ytterligare. Tänk på undersökningar där besökare blir frågan vilken information de saknar på en viss sida. "

Vilka misstag görs fortfarande angående landningssidorna?

"I enkla termer är det för lite tänkt från en besökares behov. Det borde vara omedelbart klart vad du kan göra på en målsida. I takt med detta är sidor med mer än tio sekunder laddningstid förmodligen inte framgångsrika (tyvärr inte ett undantag) och du kommer ofta över de ökända lagerbilderna av mötesaffärsmän. Den viktigaste frågan är: Hur kan jag göra det så enkelt som möjligt för mina besökare att nå sitt mål?

Är tillräcklig uppmärksamhet åt mobilen?

"Ja och nej. Även om mobil har fått större uppmärksamhet de senaste åren märker du att många företag fortfarande inte tar det seriöst nog. Det är också ett problem med kyckling och ägg. När företag ser att endast en liten del av deras omvandlingar kommer från mobila enheter, fortsätter de att fokusera på skrivbordet. Optimeringen av mobilen släpar sedan efter. Ett fint test för att se i vilken utsträckning din webbplats fungerar bra på mobila enheter är att kräva att du surfar i tio minuter på din smartphone eller surfplatta. Titta kritiskt på design, funktionalitet, laddningstid och så vidare. Är det här en upplevelse som gör dig lycklig som mobil besökare? "

Vilka trender ser du fram under konvertering och vad ska vi verkligen ta hänsyn till.

"Det här hotets händer och händer är absolut personlig personalisering. En webbplats skräddarsys i allt högre grad upplevda eller förutsagda önskemål hos enskilda besökare, istället för optimering för alla samtidigt. Min personliga åsikt är emellertid att de allra flesta företag här är långt ifrån redo eftersom deras organisation inom området omvandlingsoptimering inte är tillräckligt mogen.

"Vilka företag måste verkligen ta hänsyn till är kritiska besökare. Oftare hör jag att folk klagar på utsidan om saker som tidigare var reserverade för experter. Tänk på att sakna klor i webbläsaren eller oläsliga små teckensnitt. Besökare klickar helt enkelt på webbplatser för att leta efter ett företag som tar sina behov och önskar på allvar. "

Emerce Conversion sker den 21 april på Pakhuis de Zwijger i Amsterdam. Biljetter finns till salu här.

Top