sv.onlinewebcreations.com

Det verkar finnas knappast några större hinder för att rösta nästa tisdag om onlinespel. Det framträdde i morse i debatten i representanthuset. Emellertid har en hel del förslag och ändringsförslag lämnats in, varav en separat omröstning kommer att kunna fattas.

Från PvdA är ​​det främst behovet av att begränsa (online) reklam. Statssekreterare Klaas Dijkhoff (Rättvisa) tror inte detta klokt. "Om vi ​​tillåter onlinespel, måste parter också kunna annonsera."

Han vill inte heller förbjuda tv-reklam på de tidiga kvällstimmarna, eftersom det ofta finns sport på TV. Vissa politiska partier vill ha ett förbud fram till klockan 9 på kvällen.

Han känner emellertid att spelare påminde sig via e-post för att komma ihåg sina egna spelregler. Men han tänker inte på popup-meddelanden under spelet.

Van Toorenburgs rörelse (CDA) för att få den ändrade propositionen igen testad av statsrådet om laglig och lagstiftande sundhet verkar inte vara framgångsrik. Statssekreteraren varnade för att detta skulle försena igen. Enligt honom har statsrådet fått tillräckligt med råd.

Top