sv.onlinewebcreations.com

AMSTERDAM, 3 januari 2019 - Cloudera, Inc. (NYSE: CLDR), leverantör av de första företagets datalökslösningar, har slutfört fusionen med Hortonworks, Inc. Från 100% öppen källplattform kan organisationer låsa upp potentialen för all sin data för moln, kant och AI-applikationer. Ett företagsdatoljud erbjuder stöd för hybrid- och multi-cloud-miljöer. Detta ger företagen flexibilitet att tillämpa maskininlärning och analys på sina data enligt egna insikter utan att vara fast vid en viss leverantör.

"Idag börjar vi ett spännande nytt kapitel i Cloudera historia. Med denna sammanslagning blir vi världens största leverantör av data-data-molnleverantörer ", säger Tom Reilly, VD för Cloudera. "Kombinationen av våra team och teknik gör den nya Cloudera till en tydlig marknadsledare med alla resurser som behövs för innovation och tillväxt. Vi kommer att erbjuda våra kunder ett omfattande sortiment av lösningar så att de kan distribuera exakt dataanalys, oavsett var data är från Edge till AI, med det första företagsdatoljudet på marknaden. "

Forskningsbolaget Forrester säger att [1] "denna fusion. höja stången i innovation på den stora datamarknaden, särskilt när det gäller att stödja en stor data-strategi i en hybrid och miljö med flera moln. Enligt vår uppfattning skapar detta en win-win-situation för kunder, partners och båda leverantörerna. "

Cloudera-aktien kommer att vara noterad på New York-börsen under symbolen "CLDR". Hortonworks aktieägare mottog 1 305 stamaktier i Cloudera i utbyte mot varje Hortonwork-aktie som de innehade.

Cloudera organiserar ett speciellt webbinar om fusionen den 10 januari klockan 19:00 CET. Webinaret förklarar hur den nya organisationen är placerad för att uppnå snabba innovationer och leverera det första företagsdatoljudet inom branschen. Intresserade kan registrera sig här.

Dessutom är ett speciellt webbseminarium för EMEA-regionen planerat 14 januari klockan 14:00. Registrering är möjlig här.

Om Cloudera

På Cloudera anser vi att det är möjligt att göra det som är omöjligt idag möjligt i morgon genom en smart användning av data. Vi hjälper människor att konvertera komplexa data till tydliga och praktiskt tillämpliga insikter. Cloudera tillhandahåller ett företagsdatoljud för vilken typ av data, oavsett var den är lagrad, från kant till AI. Med kraft och innovation från open-source-samhället hjälper Cloudera världens största organisationer med sin digitala omvandling. Läs mer på www.cloudera.com.

Cloudera och besläktade varumärken är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Cloudera, Inc. Alla andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Kommunicera med Cloudera

Om Cloudera: cloudera.com/about-cloudera.html

Läs vår VISION blogg: vision.cloudera.com/ och Engineering blogg: blog.cloudera.com/

Följ oss på Twitter: twitter.com/cloudera och LinkedIn: linkedin.com/cloudera/

Besök vår Facebook-sida: facebook.com/cloudera

Titta på våra videoklipp på YouTube: youtube.com/user/clouderahadoop

Bli medlem av Cloudera Community: community.cloudera.com/

Läs mer om våra kunders framgångar: cloudera.com/more/customers.html

[1] Cloudera och Hortonworks Merger: En vinn-vinn för alla, av Noel Yuhanna, 4 oktober 2018, Forrester Blogs

Top