sv.onlinewebcreations.com

Adyen ingår ett partnerskap med Bancontact / Mister Cash och kan erbjuda sina betalningstjänster i fysiska och digitala butiker. I sin tur får de ett kassaregister som är lätt att använda på den nationella och internationella marknaden.

Julien Marlier, landschef i Adyen Belgien, beskriver den södra marknaden som komplex och knappast lönsam. Dessutom arbetar många med gammal teknik. Det sätter webshopsna bakom sig, särskilt när det gäller lokala webbbutiker som är verksamma från Belgien.

"Vår ankomst till Belgien möter ett verkligt behov. Vår betalningsplattform är den första som passar alla kanaler och hjälper säljare med en enkel, direkt och flexibel lösning för POS, mobila betalningar och e-handel. "

Förutom kassaapparater på internet erbjuder Amsterdamföretaget även POS-system som kan användas i fysiska butiker. Transaktioner vidarebefordras direkt via internet för behandling.

Bancontact / Mister Cash i Belgien är liknande i konceptet till vad som är iDEAL i Nederländerna. År 2014 stod det för 20, 85 miljoner e-m-transaktioner.

Mobila betalningar står för 20 procent av alla betalningar online i Belgien. Detta är tio procent under världsgenomsnittet på 30 procent och ligger långt efter Storbritannien (46, 9 procent) och Nederländerna (32 procent).

Top