sv.onlinewebcreations.com

IAB, branschorganisationen för digital marknadsföring, nyligen publicerade forskningsresultat som visar att mer än hälften av marknadsförare fokuserar sin digitala budget på video. Med det kan video inte betraktas som ett medium längre. Enligt forskning från Cisco växer video i år till 84 procent av all internetanvändning. Den 28 maj 2018 öppnar två företagare sitt nya video marknadsföringsföretag VideoAbo. Grundare Esther Jonker: "Att dela samma video är kontraproduktiv. Under de senaste månaderna har vi sett ett behov på marknaden för regelbunden synlighet genom videoklipp. Det ledde till skapandet av vårt nya VideoAbo-företag. "

Visa dubbletter av videoklipp
I genomsnitt tittar konsumenterna på 3, 2 videoklipp per visningstidpunkt, ungdomar till och med 5, 3 videor. Dessutom visar Trendboxs forskning att video spelar en viktig roll när man orienterar sig på ett köp: inte mindre än 40 procent tittar på en eller flera produktvideor när de vill köpa en produkt. Arjan Jonker, medgrundare av VideoAbo säger: "Företag har ofta svårt att få idéer för videor. Frågan: Vad måste jag visa? är regelbundet frågad. Därför arbetar VideoAbo med en innehållskalender för att hjälpa företag att utveckla olika videor. "Ett lag kommer med för att spela in olika videor. Det här kan vara filmer som riktar sig till olika målgrupper, men de kan också omfatta olika ämnen. Dessa videor redigeras sedan, vilket kunden omedelbart kan sätta på sociala medier. Eftersom videon är strukturerad och regelbundet inspelad och redigerad, är tidsinvesteringen relativt låg för kunden. Esther Jonker: "Inte bara är video stark på webbplatser, men även online-video delas upp till tio gånger oftare via sociala medier än ett foto eller bara ett textmeddelande."

VideoAbo: Nytt video marknadsföringsföretag som öppnar sina dörrar den 15 maj 2018 i Haag. Det fokuserar på att hjälpa företag genom att göra videoklipp på abonnemangsbasis. För mer information: www.videoabo.nl.

källor:
http://www.thedrum.com/news/2018/04/30/iab-says-majority-marketers-are-dedicating-digital-ad-budgets-video

År 2018, 84% av Internet Traffic Video Content (Cisco)


https://www.adformatie.nl/customer-experience/onderzoek-consument-geeft-voorkeur-aan-interactieve-video

Top