sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 25 juli 2017 TomTom (TOM2) meddelar idag att sponsra Nuon Solar Team. Deltagarna i TU Delft deltar vartannat år i Bridgestone World Solar Challenge. Detta är en tävling på 3000 kilometer för solbilar i Australien med deltagande lag från mer än trettio länder. Tävlingen går från 8 till 15 oktober och kommer att hållas för trettionde gången i år. Nuon-laget har som mål att vinna för sjunde gången. Teamet bröt nyligen en ny världsrekord genom att resa 882 kilometer på bara tolv timmar.

Det här är det tredje året som TomTom stöder teamet med teknik, inklusive kartor, sportdragen och actionkameror.

Corinne Vigreux, medgrundare och verkställande direktör för TomTom Consumer, säger: "Vi är mycket glada att än en gång stödja det fantastiska Nuon Solar Team. Det är en ung och inblandad grupp av passionerade studenter som delar TomToms värderingar med avseende på framtiden för hållbar körning. Jag kan inte vänta tills de når full mål igen i år. "

2017-utgåvan av Bridgestone World Solar Challenge kommer att vara det tuffaste hittills. Nuon Solar Team står återigen inför hård konkurrens i Challenger Class. På grund av ändrade regler och ökad motstånd måste laget utnyttja innovativ teknik för att möjliggöra en ny seger.

Nuon Solar Teams sponsringschef och regissör, ​​Sharon van Luik, svarar: "Vi är också mycket nöjda med TomToms stöd i år. Deras teknik har hjälpt oss att vinna segrar i tidigare spel och vi kan inte vänta med att se hur det hjälper oss i Oz den här gången. "

-ENDS-

Om TomTom

På TomTom (TOM2) har vi gjort det vårt uppdrag att göra tekniken så lätt att alla kan uppnå mer. Vi har förenklat navigationssystemet och hjälpt miljontals människor att hitta sin destination. Till denna dag är vi upptagna med att underlätta komplexet, så att tekniken blir tillgänglig för alla. Vårt företag består av fyra kundorienterade affärsenheter: Konsument, Telematik, Fordon och Licensiering. Vi gör lättanvända navigationssystem, sportklockor och handkamera för konsumenter. Med telematikens hanteringslösningar kan vi hjälpa företag med en flotta för att optimera sina resultat. Vi har en ledande färdplan för färdplaner för realtid för innovativa platsbaserade tjänster och hjälper till att göra autonom körning till verkligheten för bilindustrin. Vårt huvudkontor är baserat i Amsterdam sedan starten 1991.

Vi har 4 600 anställda och vi säljer våra produkter över hela världen. För mer information besök http://www.tomtom.com.

Top