sv.onlinewebcreations.com

Alla har upplevt det: en dålig internetuppkoppling eller svårighet att installera en ny teknisk gadget. TechSee, grundad av israeliska Eitan Cohen, ser ut, bara hemma. "Efter ett år har vi mer än tjugo kunder och vi stöder mer än femton miljoner konsumenter med vår produkt."

Eitan, hur skulle du beskriva TechSee i en tweet?

"TechSee erbjuder visuellt stöd för att enkelt lösa tekniska problem hos hemma konsumenter."

Vad är TechSee?

"TechSee är en SaaS-leverantör. Plattformen kopplar leverantörer till sina kunder, de kan kommunicera leva med varandra. Leverantören ser på avstånd, han kan faktiskt se det problem som kunden kämpar för. Vår mjukvara gör den "visuell rundtur" möjlig. TechSee överbryggar kommunikationsgapet mellan konsument och leverantör. Med hjälp av anteckningar på bildskärmen kan leverantörer exakt detektera var problemet ligger och visuellt instruera konsumenten vad som behöver göras för att lösa det. "

Hur kom tanken fram?

"Jag var inspirerad av mina personliga erfarenheter. Åter och om igen hördes jag av vänner och familj med ett tekniskt problem - som en dålig internetanslutning eller en dator som inte längre fungerar. Bäst irriterande; speciellt om du inte omedelbart ser vad problemet är, än mindre att du inte kan förklara lösningen. Så kom jag fram med tanken att skapa en annan lösning: TechSee. "

Hur fungerar TechSee?

"Det enda du behöver använda TechSee är en smartphone och internetåtkomst. Du behöver inte ladda ner någonting. Du ringer bara det vanliga kundservicenummeret på den produkt som du har problem med. Kan servicetjänstemannen lösa ditt problem omedelbart? Okej. Om inte, kommer TechSee runt hörnet. För att använda "dina ögon" skickar arbetstagaren dig ett SMS med en hyperlänk till din webbläsare. Då kan kundsupportagenter titta och tillhandahålla en lösning. "

Vem är de

"Kundtjänstagenterna har professionell kunskap och kompetens för att svara på expert och effektiva frågor och lösa problem. De är till tjänst hos våra kunder - leverantörerna - och de anställer nu cirka ett hundra tusen. Fördelen med att titta på konsumenten är att kunskapen om problem med deras produkt registreras. På detta sätt byggs en kunskapsdatabas upp. Tekniker själva använder nu TechSee som en referensbok för att hjälpa sig själva eller kollegor med svåra problem. "

Sparas inspelningarna?

"Nej Vi lagrar aldrig bilder utan konsumentens samtycke. Konsumenternas säkerhet och integritet garanteras ständigt. Konsumenterna har fullständig kontroll över sin kamera. De bestämmer vad kundens supportagenter ser på andra sidan linjen. Den hyperlänk de följer för att göra anslutningen är endast tillgänglig en gång. Data som delas mellan båda parter är krypterad och mycket säker. "

Vilka problem löser du?

"TechSee förhindrar potentiella missförhållanden mellan leverantören, tekniken och konsumenten. Det orsakar en snöbollseffekt. Eftersom vi tar itu med grundorsaken till problemet, görs hela logistiken noggrannare. Behovet försvinner för att skicka tekniker längs konsumenten. Resultatet är en optimal kundupplevelse och högre kundnöjdhet. "

Har du siffror om ökad effektivitet och effektivitet?

"Ja. Det är en ökning med 20% vid problemlösning under det första samtalet mellan konsument och leverantör. Vi har också beräknat att den genomsnittliga behandlingstiden för tekniska problem minskar med 12% på grund av visuellt hjälpmedel. "

Påverkar detta också kundtillfredsställelsen?

"Ja. Vi får positiv feedback från våra kunder. Deras konsumenter är nöjda med kortare varaktighet och behandlingstid för problemen. Tack vare TechSees service ökar kundtillfredsställelsen med så mycket som 40%, enligt forskning som våra kunder utförde via NPS-nätverket. "

Vilka möjligheter erbjuder TechSee för marknadsförare?

"Med TechSee behöver konsumenterna inte längre vänta på tekniker och det erbjuder möjligheter att visa produkter" nästan ". Det här är två saker som ger kunden upplevelse en positiv impuls. Eftersom problem löses tidigare och snabbare kan produkten släppas ut på marknaden bättre. Marknadsförare kan positionera sitt företag mer strategiskt och använda sin tid mer effektivt. "

Vem är dina kunder och partners?

"Internationella leverantörer från USA, Kanada, Spanien och Nederländerna. Vi fokuserar på IKT-leverantörer och smarta hemmaproducenter. Företag som Ziggo, Orange och AT & T tillhör idag vår kundbas. "

Vill du locka till andra sektorer med TechSee?

"Ja. TechSee gäller för nästan alla branscher. Vi är redan i kontakt med företag inom hälso- och sjukvård, telekommunikation, försäkring och verktyg. Vi arbetar för närvarande med Teleperformance och letar efter partners i nya sektorer som kan hjälpa oss med produkten där. "

Hur många konsumenter använder tjänsten?

"Efter ett år har vi mer än tjugo kunder och vi stöder mer än femton miljoner konsumenter med vår produkt. Den popularitet jag tycker är förståelig: Visuell kommunikation på plats är mycket lättare att förstå än att skära igenom information i en manual och instruktioner via telefon eller post. Jag ser TechSee som de välkända instruktionsvideoarna på YouTube, men från två sidor. "

Hur ser inkomstmodellen ut?

"Våra kunder betalar månatliga medlemsavgifter för att använda vår produkt. Beloppet varierar per kund och beror på antalet klientstödagenter som behövs för att lösa ett problem. "

Har du konkurrenter?

"Nej Såvitt jag vet är vi de enda som erbjuder denna produkt på marknaden. TechSee är ledande inom att tillhandahålla smart visuellt stöd för tekniska problem. Vi vet att varje sekund räknas vid ett callcenter. "

Vad gör TechSee för tillfället?

"På kort tid har vi uppnått en stor marknadsandel och vi arbetar tillsammans med kända namn. Det erkännande som vår produkt mottar ger oss stor tillfredsställelse - som Blue Tulip vi vann förra månaden vid Accenture Innovation Awards. Vi arbetar nu med att standardisera och vidareutveckla vår produkt. Visuellt stöd för alla konsumenter, det är vad vi vill uppnå. "

Vad kommer framtiden för TechSee?

"Vår plan är att mäta interaktionen mellan konsumenten och kundsupportagenterna. Vi vill använda data för att automatiskt automatisera processen. I framtiden kan det vara att du inte behöver ringa en tekniker. Din smartphone kan göra det arbete som låter dig lösa problemet själv, utan hjälp av tekniker. "

*) Detta är en artikel i serien av Accenture Innovation Awards som jag skrev i samarbete med min kollega Lotte Anne van Vemde. TechSee vann Accenture Innovation Awards 2016 i kategorin Seamless Shopping.

Top