sv.onlinewebcreations.com

Teknik erbjuder utbildning många möjligheter för framtiden men skapar samtidigt de nödvändiga frågorna. Fungerar tekniken alltid för studenten och kan en robot ta över en lärares uppgift? Like2Share tar en titt på framtiden med kongressen om robotik och artificiell intelligens och utbildning. Evenemanget äger rum på COMM - Museum for Communication i Haag.

Robotik och artificiell intelligens utvecklar sig i blixtens hastighet. De kommer också att få en ökad inverkan i utbildningen. Vilka jobb är framtidsbeständiga? Vilken effekt har tekniken på utbildningen och hur kan vi organisera vårt system i enlighet med detta? Like2Share, som är känd från flera utbildningsevenemang, anordnar en konferens som svarar på sådana frågor.

Interaktiv händelse inriktad på utbildningstyp

Kongressen är avsedd för hela utbildningskolumnen, från PO till WO, där ett segmenterat programområde tillhandahålls så att relevanta ämnen och perspektiv tas upp för varje typ av utbildning. Dessutom finns talare av format som Dennis Reidsma (University of Twente) och Tom van Raaij (generaldirektör för Europhysics).

Evenemanget har ett interaktivt tillvägagångssätt där besökare kan uppleva hur det är att arbeta med robotar och chatbots och experter med artificiell intelligens är närvarande med vilka erfarenheter som kan utbytas.

Mer information

Arbetar du i utbildning och vill du veta mer om hur robotter och AI ska förändra utbildningen? Sedan kommer 14 juni till COMM - Museum for Communication i Haag för kongressen om robotik och artificiell intelligens och utbildning.

Datum: 14 juni 2018

Öppettider: 9:00

Adress: COMM, Zeestraat 82, 2518 AD, Haag

Webbplats: www.comm.nl/robotica-en-kunstmatig-intelligence-onderwijs

Top