sv.onlinewebcreations.com

Den första helt automatiserade online sändningsplattformen i Nederländerna. Så här talar initiativtagarna plattformen Collegiaalnetwerk.nl, som lanserades i veckan. Plattformen medierar nationellt mellan arbetsgivare och tillfälligt anställda inom alla sektorer.

Arbetsgivare och tillfälligt anställda kan skapa en gratis profil på webbplatsen Collegiaalnetwerk.nl. Med detta kommer båda parterna automatiskt att komma i kontakt med varandra. Utan att anställa en arbetsförmedling kan arbetsgivaren arbeta med löneavtal, anställningsavtalet och hantera löneavgifterna och timmarna. På så sätt sparar arbetsgivaren på medlingskostnader.

Att placera en ledig tjänst är gratis. Arbetsgivare kan också skicka lämpliga tillfälliga anställda en inbjudan till vidare kontakt. Egna kandidater eller arbetssökande från arbetsgivare kan också komma in via detta system som tillfälligt anställda. Med hjälp av ett proformatverktyg kan en löneberäkning eller en beräkning av hyrahastigheten göras.

Priserna beräknas enligt NBBU CAO och villkor. När arbetsgivaren har hittat en lämplig tillfällig anställd och anställt honom kan han skriva ut ett lämpligt kontrakt. Fakturan och timförvaltningen är också i händerna. Arbetsgivaren behöver bara komma in på timmarna varje vecka, varefter ersättning och fakturering sker automatiskt.

Tillfälliga anställda kan skicka en inbjudan till företag. Det är också möjligt att skicka externa företag en inbjudan som ännu inte finns i databasen.

Grundare Richard van den Morecker betonar att alla förhandlingar och kontrakt inte går utan kontroll. Collegiaalnetwerk.nl är ett hyra och inte ett lönesystem, säger han.

Van den Morecker, som jobbat i tillfälligt anställningsbranschen under en tid, vill så småningom rulla ut plattformen internationellt.

Top