sv.onlinewebcreations.com

Nästan alla science fiction från det förflutna har blivit verklighet. Teknologisk utveckling blir allt snabbare och snabbare. Vad betyder detta för försäljningsbanan? Var kommer vi ifrån, var står vi nu och vart går vi? Vad är fiktion nu och vad kommer så småningom att bli en fraktion? Högtalarna på denna kontouriumförsäljningskonferens ger sin personliga vision om detta tema och tar dig till rymden. Vad kommer den nya verkligheten att bli under de närmaste åren?

Luuk de Jong är en chef för mänskliga resurser och organisationsutveckling för InterfaceFLOR, världsledande inom ledande golvlösningar. Företaget, grundat 1973, är nummer ett inom hållbar verksamhet. I sin position ansvarar han för försäljningsorganisationens prestation i Europa, Mellanöstern, Afrika och Indien. De Jong har utbildat försäljning och ledning i nästan tjugo år, med tonvikt de senaste tio åren på att utveckla organisationen i de olika regionerna. Dessutom äger Luuk Delta D, det här bolaget erbjuder målinriktad utveckling för individer och organisationer. Han ger utbildning och presentationer om "Talent Management", "All (Sales) managers 2020", "Learning happens" och "Focus on your strengths".

David Bloch (England 1949) är en presentation och kommunikationsexpert. Från sin internationella praxis är han en välbehövlig presentatör, tränare, konsult och terapeut. Han skriver, underhåller och tågar med passion. Ofta har människor som känt honom länge beskrivit David som en "guru". Därför har många multinationella företag varit glada att använda sina välkomna råd under många år.

Jan-Willem Seip (Vendicum) är tränare, tränare, författare och talare som hjälper säljare, entreprenörer och egenföretagare att få mer ut ur sina förvärv, anbudsbanor, nätverk och försäljningssamtal. För att inspirera och få människor att flytta, används Jan-Willem regelbundet som talare under kongresser, seminarier och föreläsningar. Människor lyssnar inte bara på hans presentationer; de deltar, de lär sig, skrattar och de får faktiskt till handling. Han ger spännande och entusiastiska presentationer på ett brett spektrum av ämnen.

Guido Thys, telebusiness pioneer och CRM konsult avant la lettre, är en av de mest aktiva högtalarna och författarna till Benelux. Han är marknadschef på Business School Netherlands och ordförande för Humor Foundation. Under de senaste sju åren har han hållit mer än sexhundra föreläsningar för över 40 000 lyssnare, på fyra språk och elva länder. Han skrev sju böcker vid den tiden och upphörde aldrig att ha gjort någonting helt allvarligt i sitt liv. På grund av den fascinerande slutliga presentationen som han satte på scenen förra året, blev Guido ombedd att ta denna kongress igen för keynote-sessionen.

Kontouriummedalj 2010

Förra året fick Don Fredrikz den första kontouriummedaljen (2009). Denna silvermedalj tilldelas årligen till någon som har gjort ett stort bidrag inom försäljningsområdet, särskilt inom professionell, lojalitet, engagemang och motivation. Juryen sattes samman för tilldelning av denna årliga medalj. Detta består av:

Bernhard Rittger (ordförande)
chefredaktör för handelstidningen Sales Management

Marijke Jacobs
Ordförande i Entreprenörskap och tillväxt entreprenörskapsnätverket

Ton Planken
professionell tränare och inspirator

Guido Thys
företagsförlossningsvårdare

Herman Meijer
praktisk tränare, personlig tränare, kommersiell rådgivare

Under Contouriumcongress 'Salesfiction - Salesfaction' den 21 april kommer den nya vinnaren 2010 att meddelas och han eller hon kommer att få medalj från Don Fredrikz.

För mer information besök www.contourium.nl

Top