sv.onlinewebcreations.com

VBW (Association Florist Retailers) har branschorganisationen för blomsterhandlare i Nederländerna valt Whitelabel PR som sin PR-byrå. Whitelabel PR kommer att stödja VBW med sina media relationer och ta fram branschens ekonomiska relevans och rollen och mervärdet av blomsterhandlaren.

David Gribnau, skapare och grundare av Whitelabel PR: "VBW är representant för över 1300 florister och representerar mer än 60% av omsättningen och sysselsättningen i branschen. Då pratar vi om en stor mängd om du vet att blomsterhandlarna i Nederländerna genererar en omsättning på över 1 miljard euro. VBW har ett stort ansvar gentemot sina medlemmar och hjälper dem i sin affärsverksamhet. "Han fortsätter:" Whitelabel PR hjälper florister att skapa medieuppmärksamhet i början av de så kallade speciella blommardagen som blommarrangemang för mors dag, påsk och alla hjärtans dag och mästerskap. i syfte att profilera den professionella blomsterhandlaren. . Dessutom är avsikten att visa media att VBW är en värdefull informationskälla för media. Jag är stolt över att VBW har valt en specialiserad byrå som Whitelabel som särskilt inriktar sig på branschorganisationer och professionella grupper. "

Bram Rijkers av VBW om samarbetet: "Samarbetet med Whitelabel PR är ett steg för oss att göra den professionella floristen ännu bättre på kartan. Syftet med samarbetet är att skapa mer medvetenhet och positiv uppskattning för blomsterhandlare bland konsumenter genom att positionera yrket på ett samtida sätt. Den avsedda effekten är mer och högre utgifter på butiksgolvet. Vi ser fram emot att arbeta med Whitelabel PR på uppdrag av våra medlemmar. "

Whitelabel PR är ett initiativ av David Gribnau, grundare och ägare av Gribnau Communications. Gribnau har nästan 20 års arbetslivserfarenhet i kommunikationsbranschen och var själv ordförande i VPRA, föreningen för PR och kommunikation och konsulttjänster.

Top