sv.onlinewebcreations.com

Konsten att konvertera optimering: mycket är skrivet om ämnet och vi lär oss mycket av andra människors testresultat. Men ta inte allt felaktigt.

Testfall och forskningsresultat har lett till ett antal standardomvandlingsmord under åren. Till exempel kan layout, typografi och laddningstid på en sida påverka användarupplevelsen negativt. besökaren ser ingen klarhet mellan dig och konkurrenten utan ett tydligt värdeförslag och förtroende för organisationen avvisar om kontaktuppgifter saknas.

När det gäller innehåll kan vid första anblicken små saker också orsaka stora effekter. Närvaron och distraktionen av många olika webbsidor är inte till nytta för shopping och brist på recensioner lovar inte mycket bra.

Online dussintals praktikstudier och optimeringstips visas dagligen för att förbättra webbplatsen och arbeta med omvandlingen. Mycket av det du läser låter logiskt, men när du skickar in det till ditt eget A / B-test kan resultatet plötsligt vara en besvikelse. Följande lektioner från konverteringsoptimeringen är potentiellt av stort värde, men i fallet med oskälig övertagande, riktiga mördare .

Säkerhetssäkerhet Varumärken hos säkerhetsmyndigheter och branschorganisationer måste klargöra att besökaren har hamnat på ett säkert ställe. Utbytet av information mellan webbplats och besökare krypteras med flyg, och det har gjorts hårda avtal om garantier. Studier gör det klart att placera logotyper ökar känslan av säkerhet och gynnar konvertering.

Placering av logotyper kan emellertid också ha en negativ effekt. En logotyps förtrogenhet har till exempel haft ett stort inflytande på känslan av säkerhet, och de rikliga tonerna kan framkalla en känsla av oro.

Tänk också noggrant på placeringen av dessa typer av etiketter och egenskaper. Ett tidigare A / B-test, till exempel, lärde att att ta bort en sådan logotyp på en registreringsblankett ledde till att 12 procent mer konvertering. Logotypen är förknippad med kassan av en webbbutik, så besökarna hade uppfattningen att denna registrering inte var kostnadsfri.

Placera logotypen på ett synligt sätt. När man placerar sig i foten på webbplatsen är effekten ofta mycket mindre stark.

Recensioner som inte fungerar Rekommendationer från andra är förmodligen den mest kraftfulla marknadsformen. Visar online-recensioner leder snabbt till en starkt ökad konvertering. Hur dessa visas är dock hur stor effekten faktiskt är. Recensioner som placeras i den anonyma, utan tydliga personliga egenskaper och med det allmänna innehållet bidrar mindre eller gör det till och med misstänkta. Potentiella kunder har ofta konkreta frågor eller invändningar som hindrar dem från att köpa. Se till att de kommer i kontakt med rekommendationer som ger svar. Granskningen nedan förtjänar uppmärksamhet, till exempel enligt min mening. Mina tvivel tas bort med ett konkret svar.

Lägg inte bara på de positiva erfarenheterna. Visst kommer besökare i onlinebutiker att själva göra forskning om det finns en obalans. Så snart de lämnar affären är chanserna större så att ordern kommer att placeras någon annanstans.

Precious discountEveryone känner igen det omedelbart: steget vid kassan när rabattkoden kan anges. Antagandet är att rabatten uppfyller och ökar chansen till ett senare köp. Det motsatta kan också vara sant. Den direkta konfrontationen med detta inmatningsfält inbjuder dig att tillfälligt avbryta utcheckningen och starta en sökning på olika rabatterade webbplatser. Ett steg som leder till att man köper hos en återförsäljare med "rätt" fynd.

Anta inte att rabattfältet är bra för omvandlingen. Utför test med en variant där fältet blir synligt efter ett klick. Antalet besökare som bryter ut kassan kan minska.

Genom att analysera webbplatsen, uppträder det beteende som besökare visar och testar andra varianter, kommer du till en optimerad situation. I praktiken varierar omvandlingsförhållandet, den procentandel som utför önskad åtgärd, mycket: det varierar per tidsperiod, enhet och ursprungskälla. Det som fungerar i en situation fungerar inte direkt i den andra. Testa därför också hur de mest övertygande bästa metoderna i ditt specifika fall packar ut. Ingenting kan tas för givet inom omvandlingen.

Top