sv.onlinewebcreations.com

Efter en noggrann orientering och en räckvidd på tre byråer har Rabobank valt Ogilvy & Mather Amsterdam som ny reklambyrå. Ogilvy & Mather övertygad med den starkaste idén, där Rabobanks varumärkesposition har blivit översatt på ett inspirerande sätt. En idé som ger riktning till Rabobankens kommunikation i Nederländerna.

"Vi är imponerade av arbetet med Kingsday, Lemz och Ogilvy & Mather. Likväl lyckades Ogilvy & Mather att översätta Rabobanks karaktäristiska karaktär på ett tilltalande och innovativt sätt till en ny kommunikationskurs, säger Heleen Crielaard, ansvarig för varumärkes- och marknadskommunikation vid Rabobanken. En ny kommunikationskurs behövs, eftersom den samarbetsvilliga Rabobanken för närvarande står inför enorma förändringar, med kunder som går olika bank och en marknad som ber om olika kommunikationer.

Samarbetet mellan Rabobank och Ogilvy & Mather kännetecknas av samverkan med alla parter i kedjan, öppenhet, insyn och direkt deltagande hos bankens producenter.

Rabobank har styrt banan själv de senaste två månaderna. Under de kommande månaderna kommer banken och Ogilvy & Mather vidareutveckla kampanjlinjen och utveckla de första kampanjerna.

Top