sv.onlinewebcreations.com

AMSTERDAM - Den nederländska starten Eccentrade gör all tillgänglig data tillgänglig för att en företagare behöver göra affärer på ett säkert sätt. På grund av bristande insyn är detta inte möjligt förrän nu. Starten kombinerar data från olika offentliga och icke-offentliga källor och gör det tillgängligt till låg kostnad. Dessa inkluderar finansiella data från cirka 3, 9 miljoner organisationer, såväl som marknadsföringsinformation. Företagen är lagligen skyldiga att kontrollera om organisationer med vilka de bedriver verksamhet följer reglerna.

Investeringar 500.000 euro

Eccentrade vann nyligen en investering på 500 000 euro från informella investerare och har nu vunnit ett antal stora kunder inom redovisning och diskuterar med olika andra utsikter.

Allt på ett ställe

Nederländerna är ett handelsland; Företagen gör mycket affärer med partier utomlands. Det är ofta inte klart med vem du gör affärer exakt och hur sannolikt det är att dina konton inte betalas. Den information som finns tillgänglig är inte tillgänglig, eller finns tillgänglig i olika källor. "En entreprenör som vill veta vem han gör affärer med kan gå till fester som handelskammaren och Graydon för att ta reda på mer om detta företag", säger Jean Richard Witteveen, grundare och VD för Eccentrade. "Men denna information är ganska statisk och står ensam. Vi kombinerar alla källor och tolkar dem, så att vi kan utnyttja ett nytt informationslager. "

Stora fordringarB2B-företag måste skriva ut cirka 10 miljarder euro årligen eftersom deras kunder inte betalar räkningen. Det är nästan en procent av försäljningen. Witteveen: "Den viktigaste orsaken är brist på insyn. Du ser ofta vem du gör affärer med i handelskammaren, men du kan inte hitta något om saker som betalningsbeteende. Icke-betalning är sanden i den ekonomiska motorn, vi vill vara smörjolja. "

Marknadsföringsinformation Eftersom Eccentrade-databasen är dynamisk kan kunderna också identifiera försäljningsmöjligheter med utsikter och befintliga kunder med Eccentrade. Alla uppdateringar av dem övervakas och överförs av uppstarten. "Vi erbjuder tillgång till rätt marknadsinformation", säger Witteveen. "Detta gör det möjligt för företag att analysera marknader och identifiera möjligheter och möjligheter."

Om Eccentrade

Eccentrade-teamet består av personer med bakgrund i marknadsföring, datahantering, finansiering och upphandling. Företaget erbjuder entreprenörer och andra kunder i realtid data-driven insikt i data från 3, 9 miljoner företag. På så sätt kan varje företag leta efter bättre och mer pålitliga affärspartners världen över.

Eccentrade har ett strategiskt partnerskap med 216 Accountants. Dessutom har det redan höjt 500 000 euro från änglarna.

Top