sv.onlinewebcreations.com

märkesbutiker
Genom varumärkesbutikerna erbjuder Voorthuis.nl i nära samarbete med leverantörerna en vacker shoppingmiljö där sortimentet och den kompletta varumärkesupplevelsen kommer i sig. Förutom de befintliga varumärkesbutikerna är den kompletta samlingen Jamie Oliver, EvaSolo, Koziol och Vacuvin också inrymd i separata butiker. Att hitta rätt produkter inom dessa samlingar blir enklare.

De nystartade varumärkesbutikerna är:
Evasolo-voor-thuis.nl
Jamieoliver-voor-thuis.nl
Koziol-voor-thuis.nl
Vacuvin-voor-thuis.nl

Kategori Butiker
Förutom varumärkesbutikerna och befintliga kategorier har två nya kategorislag lanserats. Den första är hängmatta-for-thuis.nl med en trevlig samling hängmattor för när solen snart kommer att lysa igen. Lamp-voor-thuis.nl har också lanserats, vilket inkluderar en omfattande samling av lampor från varumärken som Leitmotiv, Balvi, Brink, OOOMS och Seletti.

Voor-thuis.nl
De nyligen lanserade nischbutikerna är en del av utbyggnaden av woonwebwinkel voorthuis.nl. Voor-thuis.nl är en ledande webbutik, under taket av SB Commerce, med ett omfattande designområde för Home & Living.

Du hittar många kända produkter och stora designmärken i det ständigt växande sortimentet av Voorthuis.nl, men också exklusiva samlingar och okända men snabbväxande designmärken. Vi arbetar hårt för att hålla intervallet så varierat som möjligt för att erbjuda rätt hemtillbehör för alla.

Voor-thuis.nl har en samling på över 9000 produkter spredt över huvudbutiken och de 27 nischbutikerna. Under den kommande perioden kommer det att finnas fler expansioner i sortimentet och webbbutikerna.

Top