sv.onlinewebcreations.com

Under tiden har ett antal deltagare beslutat att öppna en filial i Silicon Valley och ett antal kommer senare att återvända för vidare forskning. Ed Fennema of Skillthing, som utvecklar managementspel, tar snabbt hand om: "Våra planer är att starta SkillThing USA här i Q1.

Detta är del 4 i rapporten från studieturen från Fast 50 till Silicon Valley. Av Maartje van Oeveren

Vårt fokus är på att förvärva 12 stora kunder under de första 12 månaderna. Då bestämmer vi om vi vill fortsätta växa i den takten, eller om vi vill omedelbart fokusera på snabb tillväxt. Vi måste ta upp kapital för att uppnå det. "

Hans Brons, VD för iRex, har också en konkret plan för att inrätta en organisation för före- och efterförsäljning (callcenter, teknisk support och reparationstjänst) i Bay-området för full täckning av USA inom de närmaste 6 månaderna. . "Jag hittade den lokala partnern denna vecka, " säger Brons.

iRex är tillverkaren av iLiad, en enhet som erbjuder en lösning baserad på elektroniskt papper för att läsa skrivet digitalt innehåll som om det trycktes på papper utan yttre påverkan för att underlätta läsning på grund av reflektioner och oönskat infallande ljus. Dagsljus, eller ett enkelt läslampa, räcker för perfekt läsbarhet. ILiaden köps redan av franska affärstidningen Les Échos och den holländska bokhandelskedjan Selexyz.

mobil

I-Wood, en leverantör av annonser på mobiltelefonen, vill också öppna en filial i Silicon Valley. VD Rene Kock: "Det var fortfarande tveksamt om vi skulle etablera oss på östkusten eller västkusten, men rådet är nästan alltid: västkusten. De kontakter som har blivit uppnådda under de senaste dagarna, men säkert under gårdagens matchmaking, är värdefulla. En personlig kontakt har uppstått att vid första anblicken skulle vara extremt lämplig för VD för I-Wood Inc. Dessutom påminner det mig alltid om att vi inte behöver förlora en sekund! Jag tar detta på allvar, vi öppnade just vårt kontor i Hong Kong. Jag förväntar mig att vi kommer att fortsätta i dalen i början av januari. "

Ton Marsman, VD för Webprint, vill bosätta sig i dalen i början av 2008 och Guillermo Sanchez från Publitas kommer tillbaka i januari för att prata vidare och få NBSO att genomföra en marknadsskanning.

För I-Real, ett företag som är en snabbodlare i maskin till maskinkommunikation i Nederländerna, är det fortfarande för tidigt att sätta foten här. "Egentligen en lugnande tanke", säger regissören Eric Heersink från I-Real.

"När det gäller mobil datakommunikation är vi före utvecklingen här i Nederländerna. Priserna här är fortfarande på nederländska nivå för tre år sedan. Det finns ingen sak att bygga. Börja här nu är för tidigt, så vi kommer att fokusera på ytterligare expansion i Europa under det kommande året. Men vi följer aktivt utvecklingen på marknaden. Under tiden lämnar vi NBSO marknadsundersökningen till våra potentiella kunder, partners och integratörer. "Men andan och det rena entreprenörskapet här ger dig ett enormt övertagande", säger Eric Heersink. "Egentligen vill du inte vänta."

René Kock från I-Wood påpekar återigen att han finner kontakterna som uppnåtts under matchmaking-sessionerna "värdefulla". "Ur ett kvantitativt perspektiv var det en meningsfull dag, kvaliteten har ännu inte bevisat sig, men jag tvivlar inte på det. Dessutom påminner jag mig alltid om att vi måste skynda oss. Jag sätter det rätt i mina öron. Organisationen förtjänar komplimang. Handelsväg och NBSO gör det bra. Jag tycker att det är ett måste för nästa grupp. " Läs också:

Del 3 i rapporten från studieturen till Silicon Valley
Del 2 i rapporten från studieturen till Silicon Valley
Del 1 i rapporten från studieturen till Silicon Valley

Top