sv.onlinewebcreations.com

Yahoo koncentrerar sig på den nyss lanserade holländska webbplatsen för närvarande på köp, sändning och sökning. Ledningen för Yahoo Netherlands är i händerna på Piet-Hein Kerkhof, landschef i Nederländerna av Kelkoo, som togs över förra året av Yahoo. Vad vill Yahoo i Nederländerna?

Hur länge varnade Yahoo för önskan om en nederländsk webbplats? "Jag skulle inte veta det. Sedan förra året har Yahoo tagit över Kelkoo, jag har inte blivit informerad om planerna från föregående period. Förra året började vi förberedelser för Yahoo.nl. Det är en gemensam satsning på Kelkoo, Overture och Yahoo, som syftade till att kombinera verksamheten hos alla tre på Yahoo.nl. "Har det varit många besökare från Nederländerna på Yahoo.nl? "Jag har inte tillgång till det. Yahoo-sidorna har ett sortiment på 50 procent i Nederländerna, enligt Comscore-undersökningen. I januari var det 4, 5 miljoner unika besökare från Nederländerna. " Inte allt är på nederländska, till exempel mail går till den engelska versionen Yahoo.com. "Av de tre funktionerna vi erbjuder - shopping, sökning och mail - de två första är holländsktalande. Personer som använder Yahoo-mail används till den engelska versionen. En nederländsk post är inte i planeringen. " Yahoo söker nu även nederländska nyheter. Vilka medier är de ? "Det finns 20 nyhetskällor, inklusive De Telegraaf, Trouw och het Parool." Vilka expansioner på webbplatsen kan vi förvänta oss ? "Det finns inga planer för ytterligare expansion. För tillfället är det en samling av de tre mest efterfrågade internetaktiviteterna, shopping, sökning och mail. "
Vad är mervärdet då? Alla tre var redan tillgängliga på andra Yahoo-platser. "Mervärdet ligger i den lokala sammansättningen av de tre funktionerna och den centrala tillgången till dessa tjänster via en webbplats."

Top