sv.onlinewebcreations.com

Konverteringshöjande
Normalt får besökare en vanlig webbplats via sin mobiltelefon. Webbplatsen är ofta full av stora bilder som gör det långsamt att ladda och är också svårt att läsa. De mobila målsidorna visar mycket färre bilder, så de laddar mycket snabbare och ger fortfarande all information för att övertyga en besökare att lämna sin information. Mobila surfare visas automatiskt rätt landningssida men kan alltid välja att växla till skrivbordsversionen.

E-posttrafik
Denna utveckling är särskilt intressant för förlag som hanterar en e-postdatabas. Tidigare forskning har redan visat att upp till 10% av e-postmeddelandena öppnas mobilt. Ledningskampanjer ingår ofta av förläggare med en e-postdatabas. De första testresultaten visar klart detta.

Daisycon och blygenerering
Daisycon har varit verksamt med onlinebudgenerering i mer än tio år. Särskilt under de senaste åren har många steg tagits vid den fortsatta professionaliseringen av målsidorna och produkten Lead Generation. Exempel är förfyllning och samförbränning av målsidor, leverans av dubbla opt-in-ledningar, automatiska uppföljningsemails och nu erbjuda mobila målsidor. Med alla dessa alternativ erbjuder Daisycon möjligheten att utveckla mycket omfattande ledningskampanjer till låg kostnad.

Online provtagning
Tack delvis till alla utvecklingar har Daisycon kunnat utveckla den nya tjänsten "Online Sampling". Online-provtagning är en tjänst där (nya) produktprover kan uppmärksammas av en stor publik mycket snabbt och direkt marknadsundersökning sker. Om nödvändigt arrangerar Daisycon även förberedelser och sändningar av proverna. Naturligtvis används de mobila målsidorna också för online-provtagningskampanjer.

Läs mer om vår Lead Generation-tjänst:
http://www.daisycon.com/nl/diensten/lead-generation/

Om Daisycon
Daisycon har spelat en ledande roll i online-marknadsföring i 10 år. Hennes specialisering i prestationsbaserad marknadsföring på nätet präglas av avvecklingen baserat på resultatet. Detta görs genom att noggrant mäta klick, ledningar, försäljning eller en kombination av dessa. Affiliate-nätverket på 40 000 internationella utgivare, mer än 70 000 aktiva webbplatser och 1 700 pågående kampanjer gör Daisycon till en mycket viktig aktör i Belgien, Tyskland, Frankrike och Nederländerna.

För mer information kontakta oss på [email protected]
Eller besök vår hemsida www.daisycon.com

Top