sv.onlinewebcreations.com

Fullservice internetbyrå Redhotminute har utsetts till Erik Klaassen som direktör. I detta läge är Klaassen en sparringspartner för både kunder och kollegor och ger strategisk och kreativ vägledning för att få ut det mesta av projekt. På så sätt hjälper han till att säkerställa kvaliteten på marknadsföringsprojekten online och tjänsten. Klaassen är anställd från juli.

Den nya funktionen är resultatet av Scrum-metoden som nyligen introducerades av Redhotminute. Detta sätt att arbeta säkerställer att lag kan arbeta på ett mer flexibelt, effektivt och målinriktat sätt. Detta syftar till att ytterligare förbättra resultaten av projekt på kort och lång sikt. Klaassen flyttar från första stund till projekt för att hitta en lämplig lösning för varje problem tillsammans med kunden. Planerna utförs sedan av laget i samarbete med Klaassen.

Klaassen har tidigare arbetat som interim marknadschef för organisationer som Praxis, TomTom, Kawasaki Motors Europe BV och Philips. Här initierade han, övervakade och realiserade online marknadsföringsprojekt. Han ansvarade bland annat för att ge strategiska och kreativa råd, utveckla koncept och realisera webbplatser och kreativa onlinekampanjer.

"På grund av min erfarenhet som interimshanteringschef är jag van att titta på både bredd och djup i projekt och det är precis vad jag gör på Redhotminute", säger Klaassen. "Överraska nya kunder och göra befintliga kunder till och med lyckligare, det är vad jag står för."

Top