sv.onlinewebcreations.com

Aachen, 10 april 2014 - LANCOM Systems, den ledande tyska tillverkaren av professionella nätverkslösningar, lanserar en hotspot-lösning för hotell. Denna lösning stöder både de integrerade hotellhanteringslösningarna från Microsofts Fidelio och hotellbokningssystemet från protel. LANCOM hotspots erbjuder hotellgäster snabb och enkel åtkomst till WLAN. Systemet verifierar automatiskt gästen och överför eventuella kostnader som uppkommit till rumskontot. Detta gör internet enkelt för gäst och hotellägare.

Hotellägare som erbjuder sina gäster tillgång till Wi-Fi kombinerar nu enkelt LANCOM WLAN-hotspot med sina protel-bokföringssystem. Efter omfattande tester tecknade LANCOM Systems och Protel ett kompatibilitetsavtal.

Full pris flexibilitet för hotellägare

LANCOM hotspot är oberoende leverantör och erbjuder därför hotellägare full flexibilitet vid inställning av internetuppkoppling. Hotellets ägare avgör om han automatiskt tar ut internetanvändning till gästens hotellrum, eller om han ger gäster gratis tillgång till sin wifi.

Enkel registrering

Med denna LANCOM-lösning kan hotellets gäster enkelt och automatiskt få tillgång till internet på hotellet. Gästerna loggar in till exempel på hotspot med namn och rumsnummer. Tack vare LANCOM-hotspotets utbytbarhet med hotellets hotellbokningssystem är utgivning av engångsnummer och komplexa registreringsförfaranden en sak i det förflutna.

Detaljerad information om LANCOM hotspot-lösningar finns på: http: //www.lancom-systems.de/sv/products/software-options.

Om LANCOM Systems

LANCOM Systems är den ledande tyska tillverkaren av pålitliga, innovativa nätverkslösningar för företagskunder. De två affärsenheterna LANCOM, VPN Network Connectivity och Wireless LAN erbjuder professionella användare säkra, flexibla infrastrukturlösningar för lokala och multisite-nätverk. Hela produktsortimentet är utvecklat och producerat i Tyskland. Från och med maj 2013 kommer LANCOM Systems att tillhandahålla gemensamma Criteria-certifierade VPN-lösningar för att säkra sårbara nätverk och kritisk infrastruktur (EPCIP) mot cyberattacker. Huvudkontoret för LANCOM Systems GmbH ligger i Würselen nära Aachen, Tyskland. Företaget har även kontor i hela Europa. Kunder är små och medelstora företag, myndigheter, institutioner och stora företag i Tyskland, Europa och alltmer i övriga världen.

Top