sv.onlinewebcreations.com

Vi var tvungna att vänta, men i London och New York lanserades Galaxy S8 och S8 + smartphones idag. Mest anmärkningsvärt är den böjda Infinity Display. Infinity Display och rimless design tillsammans ger en smidig skärm utan knappar och hörn. Corning Gorilla Glass 5 på framsidan och baksidan ger hållbarhet och en högkvalitativ finish.

Smartphonesna är tillgängliga med en 5, 8 tums och 6, 2 tums Super AMOLED-skärm. Båda modellerna har en 8 MP F1.7 Smart autofokuskamera på framsidan och en 12 MP F1.7 dubbel Pixel-kamera på baksidan. Bildprocessorn förbättras kraftigt enligt Samsung.

Båda enheterna har det första 10nm-chipet i branschen. Och Galaxy S8 och Galaxy S8 + är klara för Gigabit LTE och Wi-Fi och stöder hastigheter upp till 1 Gbps.

Galaxy S8 och Galaxy S8 + stöds ytterligare av den nya Gear VR med kontrollenheten. Galaxy S8 och Galaxy S8 + kan också anslutas till den nya Gear 360. Den praktiska enheten har en 360 ° kamera med en upplösning på 4K.

Galaxy S8 och Galaxy S8 + är tillgängliga den 28 april respektive 799 respektive 899 euro. Smartphonesna finns i färgerna Midnight Black, Orchid Gray och Arctic Silver. De som beställer en enhet före 19 april kommer att få Galaxy S8 eller Galaxy S8 + åtta dagar före utgivningsdatum.

Gear 360 kommer att finnas tillgänglig i mitten av maj till ett rekommenderat pris på 249 euro.

Top