sv.onlinewebcreations.com

Den 7 juni kommer Emerce Travel att hållas för åttonde gången, i Pakhuis de Zwijger i Amsterdam. Det är evenemanget för professionella resor på nätet. Inga biljetter ännu? Det är därför du inte vill sakna Emerce Travel.

1. Slutligen klarhet om blockchain

Är du också trött på buzzwords som flyger, men det är inte alls klart vad du kan göra med det nu? Maksim Izmaylov från Winding Tree bygger en bokningsplattform på blockchain-teknik och berättar precis vad det betyder och hur det kommer att förändra resebranschen.

2. OK, Google - vi behöver prata

Google är självklart ett bra medium för att locka till webtrafik, men den tid då smart SEO var tillräcklig är långt borta. Google vill ha smör med fisken och resebranschen är den tredje största intäktergeneratorn för sökmotorn. En fait accompli? Inte för HolidayPirates Group. VD David Armstrong förklarar hur hans företag växte med endast 7 procent betalad trafik. En ledtråd: det har att göra med socialt.

3. Hollandens röst

Vi kan vara stolta över ett flygbolag som Transavia, vilket är ganska innovativt. Alla ser på röst, Transavia gör redan det. Vanja Mlaco berättar i sitt samtal hur flygbolaget går in i en dialog med (potentiella) kunder.

4. Snabbare, snabbare, snabbast

Webbplatsernas prestanda blir allt viktigare nu när sökmotorer tar hänsyn till det vid bedömningen av användarvänligheten. Wouter Kiel of Travix har introducerat de accelererade mobilsidorna på CheapTickets.nl. Vad lärde han sig av det (och det gjorde du också)?

5. Vilka är stjärnorna på sociala medier?

Emerce publicerar listan Social Travel 30 med resemärken som pratar ut på sociala medier i Nederländerna varje kvartal i samarbete med OBI4wan. Under Emerce Travel hedrar vi stjärnorna i kategorierna övergripande, PR-värdet, känslan och nås med ett socialt pris och visar Mikki Hoogenboom från OBI4wan varför de är så bra.

6. Brev av lagen

Den allmänna databeskrivningsförordningen (AVG) träder i kraft den 25 maj. Orsak till DDMA Matthias de Bruyne för att zooma in på de problem som finns i resebranschen och för de som inte är redo att namnge de snabba vinsterna.

7. Skriv in drakarna

Vilket resebolag kan ringa Emerce Travel Startup 2018? Få inspiration från Dragon's Den, där juryledamöterna Jolanda Degen, Bas Lemmens och Johan van Mil kommer att utmana de tre nominerade (Suntrvl, Hej Hej Guide och Boka Olika) om sina planer.

8. Allt du alltid ville veta om maskininlärning

Ett annat buzzword: artificiell intelligens och maskininlärning. Att du kan bygga en chatbot med det visste vi redan, men vad mer är det möjligt? Andrej Makovicky är Head Search på Kiwi.com, där 85 miljoner sökningar efter flygningar per dag görs. Hur ser du till att resultaten matchar vad användaren letar efter? Andrej förklarar steg för steg hur Kiwi.com tillämpar maskininlärning så att du kan komma igång med det själv.

9. Tänk stort

KLM och Eurail tror att de är stora och har därför satt att arbeta i Kina. KLM med WeChat och Eurail med Fliggy (den tidigare Alitrip). Hur handlade de om detta och vad lärde de sig? Larissa Koper (KLM) och Brenda van Leeuwen (Eurail) delar det med dig.

10. Åh ja, personalisering

Den personifieringen ökar omvandlingen, alla är överens. Men hur hanterar du det? Marvin Soekra av de Jong Intra, tillsammans med Margit Duijker (Datatrics), ger en inblick i köket och berättar hur researrangören realiserade en 30 procent omvandlingsökning.

Vill du vara där den 7 juni på Pakhuis de Zwijger i Amsterdam? Biljetter och fler skäl att gå kan hittas här.

Top