sv.onlinewebcreations.com

I din dagliga rutin, som att resa till jobbet, skolan eller när du handlar, stöter du ofta på samma personer. Med några av dessa människor känner du en viss attraktion och du längtar efter kontakt. Oavsett om det var vid busshållplatsen, tågstationen eller i puben, kan du dela dina känslor på eSjans.nl i form av "jitters" och länka dem till den plats där du var just nu. Kanske har du redan Sjans själv, men det vet du inte än.

Grundarna Jaap van Nes, Martijn Scheen och Patrick Werkman satte upp ett nytt koncept genom att kombinera kraften i korta meddelanden på riktade platser i en socialt stilfull plattform. "En kort offline shans kan blomma till en rolig online flirt. Människor kan komma i kontakt med varandra på nätet på lågt tröskelvärde. Plattformen eSjans.nl erbjuder platsen för att vara online på nätet, före seriös dating, säger initiativtagarna.

Men eSjans erbjuder mer. Den som vill lägga jitter på eSjans.nl har också en gratis profil. Med den här profilen kan du ytterligare lasha. Ange om du hittar någon "Hot" (eller Inte) och skicka till exempel ett (virtuellt) gäng blommor, en kyss eller fråga en rolig fråga. En kort shan kan sålunda blomstra in i en trevlig onlinesamtal. Och allt detta på ett lågt tröskelvärde. med en stor blinkning. På så sätt erbjuder eSjans möjligheten att lära känna personer utanför ditt nuvarande sociala nätverk, utan att direkt koppla etiketten "dating".

Från Alla hjärtans dag öppnar eSjans sina digitala dörrar och startskottet ges för online shanties. Därför frågan: har du Sjans?

Anmälan till redaktören:

Efter Stuvia, marknadsplats för studiematerial, är eSjans det andra konceptet av internetföretagare Martijn Scheen och Jaap van Nes. Tillsammans med initiativtagaren Patrick Werkman, hoppas trena sänka baren av online dating och bygga en bro mellan offline och online-kontakt.

Top