sv.onlinewebcreations.com

Det allra första interaktiva klippet i världen. Det holländska bandet Racoon har världens första med låten "Lucky all my Life". Den så kallade i-klippen har visats på TMF och MTV sedan måndag.

När i-klippet passerar, är ett tryck på fjärrkontrollen tillräckligt för att få tillgång till den interaktiva delen. Klippet är bara interaktivt för användare av UPCs digitala TV. En röd knapp ger tillgång till extra videomaterial av bandet.

På grund av de möjligheter som digital-tv erbjuder från UPC är videon det första interaktiva klippet i världen. Till exempel kan kort vinnas. Huvudpriset består av två biljetter till en konsert på Pinkpop och ett möte och hälsning med Racoon.

För UPC är i-klippet ett exempel på de möjligheter som interaktiv tv erbjuder. "Vi är stolta över att ha den här världen först med Racoon." Jeroen Jansen, ansvarig för interaktiv TV och video på begäran hos UPC Netherlands, lovar mer interaktiva applikationer för digitala TV-tittare under en snar framtid.

MTV Nederland har för närvarande fem digitala musikkanaler. Det interaktiva klippet passar fint med detta. Edwin Teerink Head of Distribution & Affiliates MTV Networks: "Det första interaktiva videoklippet är premiär med oss, och MTV Networks är ledande för utvecklingen av digitala kanaler i Nederländerna."

Underhållningsföretaget PIAS (Play It Again Sam) tillhandahåller fysisk och digital distribution, marknadsföring och marknadsföring av Racoon. Slaget "Lucky All My Life" kommer från albumet "Before You Leave" som kom fram den 29 februari.

Top