sv.onlinewebcreations.com

7 januari 2019, Cambridge, UK - RuneScape firar sin artonde födelsedag och släpper därför en stor uppdatering till sin Mining and Smithing färdigheter, två av de ursprungliga färdigheter som lanserades 2001.

De omarbetade färdigheterna erbjuder både nykomlingar och veteraner nya, värdefulla belöningar och spelmekanik. Uppdateringen lägger också till ny rustning och vapen till spelet. Smithing är nu den mest värdefulla icke-stridsfärdigheten och spelarna har förmågan att göra mästerverket och trimmade mästerverkspansar - de bästa melee armourerna från RuneScape.

En översyn av båda färdigheterna var en av de mest populära uppdateringarna som RuneScape-communityet lyfte fram i de senaste spelarundersökningarna. Utvecklingsgruppen har arbetat nära med samhället 2018 genom att hålla två beta-tester och använda feedback från spelarna för att ytterligare förfina upplevelsen.

David Osborne, ledande designer på RuneScape, sa:
"Förverkligandet av vår 18-årsjubileum är en otrolig milstolpe och det är fantastiskt att två av de ursprungliga färdigheterna från 2001 har återupplivats. Mining & Smithing uppdateringen är resultatet av ett intensivt samarbete med samhället och undersökningarna och betaltesterna var ovärderliga för raffinering och polering av den nya mekaniken och rustningen. "

RuneScape erbjuder 27 olika färdigheter, talanger som kan utbildas under spel och spelarens karaktär i spel. Med Mining-skickligheten kan spelare komma ut ur stenmalm och med Smithing-skickligheten kan spelare smälta malmen i metallstänger med vilken rustning och vapen man kan göra. Förutom att "borta från tangentbordet" minning och progression i rustningsmedja, innehåller uppdateringen även fyra nya lager malm och metall och en ny malmbank för lagring. Fullständig information om den förlängda uppdateringen finns på den officiella RuneScape-webbplatsen.

Under RuneScapes 18-åriga existens har över 260 miljoner konton registrerats och spelet har också utökats till mobila enheter. Runescape fortsätter att se framöver och har nytt innehåll på schemat som visas i år.

Top