sv.onlinewebcreations.com

Planen för att erbjuda ett fast internet som meddelades tidigare vid Emerce kommer att bli verklighet i år. Önskar regissören Jakob Pieterman meddelar att erbjudandet också kommer att gälla för telefoni: Wish är den enda leverantören i Nederländerna med en telekomlicens. Flatavgift erbjuds för närvarande av Superweb, AltaVista tillkännagav tidigare också att göra forskning på en liknande modell.

Fast pris betyder att konsumenten betalar ett fast belopp per månad och kan ringa och surfa obegränsat för det. Pieterman nämner ännu inte ett exakt datum för introduktionen. Andra leverantörer är också upptagna med idéer i den här riktningen, men ingen kom fram med konkreta planer. Wishs meddelande kommer samma dag som en petition lanserades på webbplatsen Xs2thepeople.com med avsikt att introducera fast internet så snabbt som möjligt. Hjärnan bakom webbplatsen är datavetenskaplig student Volkert de Buisonje. Han uppmanar också till konkurrens på kabeln och snabbare distribution av ADSL-linjer.

Pieterman nämner ett målbelopp på 95 guld för tillgång till plattform. Önskar bygger för närvarande en växel som måste skilja telefoni- och internettrafik. I praktiken måste abonnenterna ringa ett separat nummer för numret på den person som de vill ringa eller inloggningsnumret för Internet. Befintliga WISH-abonnenter kommer att prioriteras vid införandet av den nya tjänsten.

Prissättningen kan återigen vara en konkurrenskraftig kamp, ​​som hände med introduktionen av "gratis" Internet. Önskan var också en första förare här. Eftersom Wish är för närvarande den enda som också kan erbjuda telefoni, finns det möjlighet att andra leverantörer kommer att samarbeta med telekomleverantörer.

Free Internet hålls ansvarigt av Pro Active forskare för explosiv tillväxt av Internetters i Nederländerna; nu finns det 4, 7 miljoner, 37 procent av befolkningen. Den mer kundvänliga fasta räntan kan få en andra positiv effekt på webbpopulationen.

Top