sv.onlinewebcreations.com

Bernard-Jan Bierens, ägare till GraphicMail: "E-postmarknadsföring blir allt mer specialiserad. Vi kan svara fullt ut med önskemål och krav från våra kunder och marknaden som helhet. GraphicMail förbättrar ständigt tjänsten och vi antar att kunderna i OutboundMail snart kommer att vara vana vid den höga kvaliteten på vår produkt och vår service. "

Vår kundbas fortsätter att växa med nya förvärv som KPN och Q-musik.

GraphicMail är specialist inom e-postmarknadsföring. Vi står för användarvänlig och prisvärd programvara för e-postmarknadsföring, där både små och medelstora företag och stora företag kan ingå en målinriktad och framgångsrik dialog med olika målgrupper.

Med mer än 8 000 nöjda kunder och kontor i 16 länder är vi en av de största aktörerna inom e-postmarknadsföring. GraphicMail är den perfekta lösningen för småföretag, men även organisationer som Siemens, Microsoft, KLM och Oxfam använder GraphicMail för att kommunicera effektivt med affärsrelationer, utsikter, distributörer, medlemmar och personal.

Mer information om organisationen finns på vår hemsida. För mer information om övertagandet, kontakta Bernard-Jan Bierens via [email protected]

Top