sv.onlinewebcreations.com

Amstelveen, 19 november 2016

Den 18 november 2015 vann Centralpoint.nl Kanalpriset för Årets bästa företags webbshop 2015.

Det hände under den fjortonde upplagan av Channel Awards. Under den här firandet av erkännande presenterades inte mindre än tjugo utmärkelser för organisationer och individer, indelade i fem kategorier: Återförsäljarpriser, Distributörspriser, Leverantörspriser, Vertikal Sektorpris och Personliga Prestationsutmärkelser.
Under prisutställningen i Jaarbeurs, Centralpoint.nl, fick Insight, Xtandit och Valori priser i kategorin Reseller Awards. Brian Speelman, VD och Marcel Joosten, direktör för e-handel, var närvarande för att få priset.

Brian Speelman, VD för Centralpoint: "Vi är väldigt stolta över att vinna priset för Best Business Webshop år 2015. Denna pris är en belöning för vår kontinuerliga satsning på att betjäna affärsmarknaden så optimalt som möjligt med en toppmodern teknik -the-art webshop. "

Om Centralpoint.nl
Centralpoint.nl finns sedan 2001. Sedan dess har företaget vuxit till att bli en av de viktigaste företagen i IKT-leverantörer i Nederländerna. Centralpoint.nl ser det som sitt uppdrag att ge organisationer med alla möjliga IKT-önskemål.

Förutom att enkelt hitta och beställa onlineprodukter från Centralpoint.nl erbjuder Centralpoint Business Solutions medelstora och stora företag och (offentliga) institutioner möjlighet att beställa IKT-produkter via sin egen kundspecifika webbportal. Genom sin egen portal har kunden inblick i utestående erbjudanden, order, leveranser och fakturor. Kunderna är försedda med sitt eget specialiserade kundteam, inklusive en permanent kontochef. Centralpoint Business Solutions tillhandahåller en oberoende orderrådgivning om kontorsautomatisering och datacenterlösningar. Centralpoint Business Solutions erbjuder tillsammans med ett antal affärspartners djup IKT-infrastrukturkunskap.

Anmälan till redaktörerna
Mer information finns tillgänglig från Brian Speelman på [email protected]
eller 088-4 300 303. Information om Centralpoint.nl finns på www.centralpoint.nl/overons

Top