sv.onlinewebcreations.com

SAN FRANCISCO (WBA WI-FI GLOBAL CONGRESS) - 10 oktober 2014 - Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) tillkännagav på Wi-fi Global Congress i San Francisco (USA) att Ruckus Hotspot 2.0 Online SignUp, Policy och Subscription Management Server ingår i pilotfasen för Wi-Fi Alliance-certifieringsprocessen (WFA ) Hotspot version 2 (release 2). Dessutom är ett antal Ruckus Smart Wi-Fi-produkter, inklusive Ruckus ZoneFlex 7372-åtkomstpunkten (AP) och Ruckus SmartCell ™ Gateway (SCG) 200, nu Wi-Fi-certifierade för Passpoint ™ release 2.

Hotspot 2.0 är en revolution i hur mobila enheter ansluter till ett Wi-Fi-nätverk under roaming. Anslutningen är lika naturlig och säker som anslutningen av en mobilenhet med telekomleverantören. Detta gör det möjligt att kombinera alla de olika Wi-Fi-öarna som omger oss till en sömlös och allestädes närvarande tjänst. Ju större anslutningsnätet blir desto bättre kan det användas. Förbindelsen sker inte bara automatiskt, datatrafiken via denna luftanslutning är alltid krypterad - och det är en viktig fördel med tanke på den rätta uppmärksamheten på säkerhet idag.

Ruckus är en pionjär i främjandet och tillämpningen av Hotspot 2.0 i kombination med Passpoint-produkter som stöder Next Generation Hotspot (NGH) i den globala distributionen av Wi-Fi. Dessa nya generationens hotspots blir alltmer standard eftersom nu fler och flera systemoperatörer (MSO - leverantörerna av olika kommunikationsnätverk), mobilleverantörer, offentliga institutioner, kommuner och telekomleverantörer tillämpar denna teknik på deras nätverk. Under Wi-Fi Global Conference of Wireless Broadband Alliance (WBA) deltar mer än 20 tjänsteleverantörer i en live NGH-händelse, inklusive AT & T, Boingo, BT, China Mobile, FON, KT, Linktel Corp, Meteor Networks, Mobily, NEC Biglobe, NTT DOCOMO, Orange, PCCW, Portugal Telecom, SKT, Shaw Communications, Telkom Indonesia, Towerstream och SANT Thailand.

Ruckus Wireless Hotspot 2.0 Online SignUp, Policy och Subscription Management Server Technology är en integrerad del av pilotfasen av Wi-Fi Alliance Hotspot 2.0 Release 2. Ruckus Smart Wi-Fi-teknik ger en mekanism för en användare att utfärda ett certifikat mobil enhet som automatiskt kontrollerar säker åtkomst till tillgängliga Wi-Fi-nätverk på språng. Certifikatet finns ibland redan på en mobilenhet i form av ett SIM-kort, i andra fall måste certifikatet hämtas och levereras med version 2. På grund av denna förbättrade användarvänlighet är detta ett viktigt framsteg i den fortsatta expansionen av Wi-Fi-tillämpligheten. Det erbjuder också möjligheter till tjänsteleverantörer som inte använder SIM-kort för identifiering och det ökar möjligheterna för andra mobila enheter, t.ex. tabletter och bärbara datorer, för en enkel och säker anslutning på vägen. Dessutom tillhandahåller utgåva 2 hanteringsfunktioner för policyregler och anmälan som tillåter operatörer att erbjuda olika typer av Wi-Fi-tjänster och övervaka hur tillgången styrs.

Ruckus tillhandahåller också Next Generation Hotspot (NGH) -nätet under Wi-Fi Global Congress höll denna vecka i San Francisco (USA). NGH är programmet för Wireless Broadband Alliance (WBA) -programmet för att få Hotspot 2.0-tekniken till marknaden. Ruckus Wi-Fi-nätverket för den levande NGH-händelsen under kongressen består av utrustning med WFA Passpoint-kvalitetsmärket. Genom detta nätverk är det också möjligt att ansluta till Ruckus Hotspot 2.0-nätverk som nyligen byggdes för San Francisco och San Diego i Kalifornien. Och med TowerStream-nätverket i San Francisco. Det är ett första för ett NGH-demonstrationsnätverk som användare använder roaming för ett sömlöst anslutet Hotspot 2.0-nätverk när de reser genom stora delar av San Francisco.

För mer information om den femte Wi-fi Global Congress of Wireless Broadband Alliance (WBA) på Palace Hotel i San Francisco, som varar fram till 10 oktober, se: www.wifiglobalcongress.com

Top