sv.onlinewebcreations.com

Jamie Brighton från Adobe talar om deras personaliseringsprogram, Adobe Target: "Anpassning handlar om att kontrollera din kunddata och använda den i realtid. Endast på detta sätt kan du erbjuda en relevant och interaktiv upplevelse på alla digitala kontaktpunkter. "

"Dessa beröringspunkter är traditionellt din stationära webbplats, den mobila webbplatsen, en app, men de är också alltmer anslutna enheter. Vi gör till exempel mycket arbete med konsoltillverkare för att ge automatiska rekommendationer direkt i konsolgränssnittet, till exempel Playstation, "förklarar Brighton. Det finns mycket prat om personalisering, men det används fortfarande lite. Varför är det "Tekniken har ofta varit ett hinder. Endast nu är lösningarna för att låsa upp de värdefulla data som är fångade i silor. "

"Det handlar inte om enskild syn på kunden, utan om den information du behöver om personen i det ögonblicket att erbjuda en engagerande upplevelse . Det är nog inte ett decennium av försäljningshistoria, men de sista sex produkterna som de har interagerat med. "

Top