sv.onlinewebcreations.com

Enschede, 11 december 2017 - Från och med idag arbetar Drebbls termopilot tillsammans med den smarta termostaten Toon. Att spara energi bekvämt blir nu väldigt lätt för nu mer än 320.000 Toon-användare. Termopiloten lär sig rörmönster och kan sålunda utan problem garantera att du sparar energi när ingen är hemma och du är fortfarande hemma.

Varma trick
Att släcka termostaten automatiskt när ingen annan är hemma är en bris med dagens teknik, säger Arjan Peddemors of Drebbl, "men lägger den igen i tid och automatiskt värmer upp folk igen. . "I många hus, särskilt de före 1989, kan du stänga ner termostaten när alla har lämnat huset för att spara energi. Men det värmer vanligtvis inte så snabbt i sådana hus och du måste ofta börja värma innan du börjar på väg tillbaka. Det är ganska svårt, även om du gör det manuellt med en app. För att uppnå detta varma trick lär Drebbl-termopiloten med en app automatiskt mobilmönstret för varje upptagare separat och kan sålunda ställa in termostaten exakt i tid. Detta gör Debrubl-termopiloten unik.

Bekvämlighet tjänar man (och planeten)
I England undersökte den brittiska regeringens beteendeinsiktskoncept - bättre känd som "Nudge Unit" - hur mycket energibesparingar de kunde uppnå med broschyrer med tips om uppvärmning och bra råd från installatörer. Resultatet? Zero! Nyligen undersökte Teamet för beteendeinsikt i tusentals hus vad som händer i praktiken när man gör det mycket enkelt för människor att spara med självlärande termostater. Och sedan verkar det som om besparingar på 6 till 7% vid uppvärmning plötsligt är möjliga, även utan förlust av komfort, enligt en ny forskningsrapport. "Därför lägger vår termopilot nu också till Toon, som inte bara ger bekvämlighet och njutning utan också vinst och grön", säger Henri ter Hofte van Drebbl.

Visa och det öppna API
Med sin Toon-teknik är Quby marknadsledande i Nederländerna med över 320 000 användare. Genom det öppna API-programmet av Toon, som har varit tillgängligt i några veckor, vill Quby arbeta med partners för att lägga till värde för Toon-användare. För Toon-användare strävar Quby kontinuerligt med att lägga till värdefulla lösningar i och runt huset - med alla smarta, kreativa utvecklare och partners utanför Quby går det mycket snabbare. Till exempel erbjuder Toon människor fler möjligheter att leva mer bekvämt. "Strax efter att Quby hade offentliggjort planer på att öppna ett API för nya tjänster, var vi redan på tröskeln. Vi är mycket glada över att vi nu kan göra vår termopilot till Toon-kunder tillgängliga på detta sätt, säger Henri ter Hofte van Drebbl.

Om Drebbl
Drebbl från Enschede är ett oberoende företag som gör det gröna livet enklare med hjälp av modern IKT. Med tanken på termopiloten har Drebbl tidigare vunnit IIR Smart Grid Innovation Award. Drebbl är uppkallad efter holländaren Cornelis Jacobszoon Drebbel, som uppfann termostaten 1609.

Prova det själv?
Undrar du hur mycket nöje, bekvämlighet, vinst och grön Drebbls termopilot kan erbjuda dig? Via https://drebbl.com kan du länka termopiloten till din Toon och prova den en månad gratis.

Top