sv.onlinewebcreations.com

Tillsammans med SearchResult kommer Arjan van Dijk-koncernen att optimera sin webbplats för att göra det lättare att hitta och förmedla partiets känsla och erbjudandet till besökaren. Den kommande perioden kommer att startas med en sökmotorannonseringskampanj och arbetet kommer att göras på "hittabarheten" på webbplatsen för Arjan van Dijk-gruppen.

Med dessa marknadsföringsaktiviteter på nätet visar Arjan van Dijk-gruppen inte bara att leda vägen för att organisera högprofilerade evenemang, men också i valet av en egen marknadsstrategi.

Om SearchResult
SearchResult, byrån för online-marknadsföring och online-avkastning, specialiserat på sökmotoroptimering, sökmotorannonsering, bannerkampanjer och användbarhets- och tillgänglighetsforskning. Genom ett integrerat tillvägagångssätt ökar SearchResult avkastningen på en webbplats. Inte bara fler besökare, men också fler online och offline informationsförfrågningar, registreringar och bokningar. SearchResult är en del av LECTRIC, en fullservice-internetbyrå. För mer information, besök www.searchresult.nl.

Om LECTRIC
LECTRIC är en fullservice internet partner som fokuserar på informationsutbyte mellan människor och organisationer, med hjälp av internetteknologi. LECTRIC rekommenderar, utvecklar, redskap och tåg. För mer information besök www.lectric.nl.
För media frågor, kontakta:
Denise Bruens
Extern kommunikation
Tel nr: 0418 - 573 250
E-post: [email protected]

Top